2777
2789
عنوان

گذر عمر بچه ها

67 بازدید | 10 پست

عمر بچه ها هم در حال گذر هست🥀

کودکی شون، نوجوانی شون، جوانی شون، همه این ها در حال گذر هست و هیچ دوره زندگی بچه ها هم برنمی گرده

پس تا می تونیم تو هر دوره زندگی شون از بودن با بچه ها لذت ببریم و قدرشون رو بدونیم 😍

چون شیطنت های کودکی شون بره دیگه برنمی گرده 🥀

دوستی با وجوان ها بره دیگه برنمی گرده 🥀

هیجان های جوانی شون هم بره دیگه برنمی گرده 🥀

البته صحبت این نیست که بچه ها لوس و آزاد بار بیان ولی از لحظات با خانواده بودن بیایم لذت ببریم 💖

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹

من از سن نوجونی دخترم خیلی اذیت دارم میشم

گاهی لج میکنه گاهی جواب زیاد میده

احساس میکنم از درس و ورزش داره دور میشه 

خیلی ازش حرصم میگیره 

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

من از سن نوجونی دخترم خیلی اذیت دارم میشمگاهی لج میکنه گاهی جواب زیاد میدهاحساس میکنم از درس و ورزش ...

بهتون حق میدم ♥️

نوجوانی بچه ها، سخت ترین لحظات فرزند پروری هست 

خیلی از اختلافات خانوادگی هم از نوجوانی بچه ها به وجود میاد 

اما شاید اگر با روانشناسی که تو زمینه نوجوان ها حرفه ای هست بهتر بتونه بهتون کمک کنه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دخترم واردسن نوجوانز داره میشه اخلاقاش حرص داره 

سعی میکمگ دوست باشم شرایط خوب براش فراهم میکنم ولی توقعش میره بالا 

انتطار داره همیشه من دنبال بهمبود روزش و برناگه هاش باشم

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

هنوز پسرم مریض نشده بود خودم چشمش زدم 

رفتم برای مهد کودکش کوله پشتی خریدم وقتی گذاشت پشتش همینطوری گوله گوله اشک توی چشمم جمع شد تو کی بزرگ شدی که بری مهد کودک وای وای ال و بل 😐 

هیچی دیگه از وقتی ثبت نامش کردم بخاطر مریضی یه جلسه هم نتونسته بره 😐 

خواستم بگم حین لذت بردن از گذر عمر بچه یه ماشاالله ای یه لاحول ولا قوة الا بالله ای چیزی بخونید حداقل 😁 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

هنوز پسرم مریض نشده بود خودم چشمش زدم رفتم برای مهد کودکش کوله پشتی خریدم وقتی گذاشت پشتش همینطوری گ ...

مریصی واسه همه بچه ها هست و بزرگسالان 

به خودتون نگیرید و انرزی منفیو گردن خودتون نندازید 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
دخترم واردسن نوجوانز داره میشه اخلاقاش حرص داره سعی میکمگ دوست باشم شرایط خوب براش فراهم میکنم ولی ت ...

عزیزم آره متاسفانه دوره نوجوانی بچه ها سخت ترین لحظه فرزند داشتن هست 

و الهی که بتونید از این لحطات همه تون به خوشی عبور کنید ♥️

هنوز پسرم مریض نشده بود خودم چشمش زدم رفتم برای مهد کودکش کوله پشتی خریدم وقتی گذاشت پشتش همینطوری گ ...

ای جانم 😍♥️

آره عمر همه مون در حال گذر هست 

و الهی شما عزیزان هم در پناه حق باشید 🌹

دخترم واردسن نوجوانز داره میشه اخلاقاش حرص داره سعی میکمگ دوست باشم شرایط خوب براش فراهم میکنم ولی ت ...

من از الان که بچه م چهار سال و نیمشه از نوجوانیش خیلی میترسم

حتما دوره های ارتباطی با نوجوان پیدا کن و شرکت کن میگن نوجوانی از نظر تربیتی سن بحران محسوب میشه خیلی باید توی ارتباط مواظب بود که اوضاع از کنترل خارج نشه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

من از الان که بچه م چهار سال و نیمشه از نوجوانیش خیلی میترسم حتما دوره های ارتباطی با نوجوان پیدا کن ...

آره نوجوانی واقعا سن بحرانی هست 

مال من به حدی بحرانی بود که حتی فکر کردن بهش عذابم میده 

اما چه کنیم که باید روی زخم های گذشته م کار کنم تا بتونم برم جلوتر... 

من از الان که بچه م چهار سال و نیمشه از نوجوانیش خیلی میترسم حتما دوره های ارتباطی با نوجوان پیدا کن ...

والا ما نوجوانیمون از این بحرانا نداشتیم 

همه چیو الان سخت کردن