یه پراید دست دو ...با اینکه میتونه خیلی بهتر بخره ... و داره و اصلا تو فشار مالی نیست و کاملا داره ..نمیخره؟ در صورتی که قول داده بود؟ ولی الان زده زیرش؟ وقتی من ماشین نیاز دارم برا دانشگاه .... چرا! آیا این خساست نیست وقتی طرف داره خانوادش تو فشار باشن ؟ اصن من ب درک مامانم چی!!!! چرا برا اون نمیخره؟
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من تا ۷ سال دانشجو عم درسامم خیلی سنگینه اصلا نمیتونم بیرون کار کنم چند تا دانش آموز دارم که نمیتونم ازشون زیاد بگیرمگناه دارن ک اونم فقط خورد و خوراکم در میاد باهاش
اشتباه قول داده حالام پشیمون شده واقعا وضیفه اش نیست شما رو که تا این سن بزرگ کرده و داره خرج دانشگاه و... میده دیگه حتما یه ماشینم بزاره زیر پات شما حق نداری اینقدر طلبکار باشی
من یک روز بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت 🎶 نگران توام اما... نگران خواهم رفت🥀🍂برای حاجت دل تک تک تون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم* الهم عجل لولیک الفرج🍀🌺
نمیدونم والا ،ولی شوهر من به این دلیل برا دخترم نمیخره که ممکنه هزار جور خطر داشته باشه ،فعلن هنوز انقدر مهارت نداره به نظرش که ماشین اختصاصی داشته باشه ،ولی برا من مشکلی نداشته از اول خریده
این روزا از رو نداری عاشق و معشوق میشن من یه لیلیمیشناسم مهرشو از مجنون گرفت
اشتباه قول داده حالام پشیمون شده واقعا وضیفه اش نیست شما رو که تا این سن بزرگ کرده و داره خرج دانشگا ...
داره دیگه از وضعیت مالیش خبر دارم ..خرج دانشگاه هم نمیده عزیزم دولتی ام .. تعهدی آوردم و ب ازای دانشگاهی ک میرم باید ۸ سال منطقه محروم خدمت کنم پول تو جیبی ام دیگه از ماه بعد نمیخوام ارش فقط دو ماه داد با منت زیاد تا صد بار گفتم بهش ..