2777
2789
عنوان

دعانویس آدرس طلاهامو داد

195 بازدید | 18 پست

طلاهام گم‌شدن دو روزی هست دنبالش میگردم رفتم پیش دعانویس گفت تو خونته ولی باور نمیکنم حرفشو چون زیاد گشتم مطمئنم کسی برداشته چون خونه رو زیرو رو کردم .کسی تا حالا رفته پیش پیشگو که آدرس دقیق گمشده رو بهش داده باشه؟؟؟

عزیزم پولی ک‌دادین ب دعا نویس چقد شد منم میخام برم ممنون میشم راهنمایی کنی🥲

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عجب تبلیغی

自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。‌自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすること‌は‌できません。自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。‌自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすること‌は‌できません.自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。‌自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすること‌は‌できません眠りに飽きた、睡眠以外にも何かが必要だ。おそらくそれは意識を失ったようなものだったのかもしれないし、あるいは彼はいつも起きていることにうんざりしていたのかもしれない。 3年、6年、9年眠ってから目が覚めたらいいのに。 自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。‌自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすること‌は‌できません . 自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。‌自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすること‌は‌できません.自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。‌自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすること‌は‌できません.自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。‌自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすること‌は‌できません.自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。‌自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすること‌は‌できません____×_×_×____×_×_×______×_×_×_اا×_×_×____×_×_×____×_×_×_____×_اا×_×_×_

من رفتم گفت دشمنت تو یه شب سیه اومده دزدیده ازت😐

تو کشو لباسیم پیداش کردم ۲ هفته بعد

نه امیدم چنان نجات‌بخش است و نه ناامیدی‌ام چنان مهلک؛من در میانه زجر می‌کشم و ادامه می‌‌یابم.🌱🌚

پیش پیشگو نرفتم ولی یه بار واسه چهلم مامان بزرگم به مقدار پول تو کیفم بود بعد رفتم دیدم نیست

هرچی گشتم نبود

بعد شوهر خالم زنگ زد به یه نفر اون گفت که یه جاس که کنتور برقه فقط مواظب باش برق نگیرتت

خدا شاهده رفتیم اونجا زیر استناد کاغذی تو کنتر برق بود

برگام ریخت

من میرسم به تمام رویاهام 🤍⚖️🖇️

کاری به دعا نویس ندارم 

ولی شده چندین روز نقطه به نقطه خونه دنبال یه وسیله بگردم چندین روز بعد پیداش کنم درست همون جایی که صد بار گشتم

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

من وقتی طلاهام دزدیده شد خودم میدونستم تقریباکی برده دقیقا هم دعانویس ادرس همونو داد حالا فهمیدم چ فایده نمیتونم برم بگم تو بردی ک خودم میشم ادم بده اون میشه ادم خوبه کرمن بهش تهمت زدم تازه انگ خرافاتی هم میزنم بهم اونوقت کر

فکر نمیکنم حرفاش راست باشه چون هرچی گشتم بی فایده بود

ن من برا کار دیگه ای میرم 

قیمتش چقد شد؟!

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

من رفتم گفت دشمنت تو یه شب سیه اومده دزدیده ازت😐تو کشو لباسیم پیداش کردم ۲ هفته بعد

شب سیه🤣🤣🤣🤣

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

وای خدای من هنوزم مگه دعا نویسی میرن😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

sogoliiiiiiiiiiii هستم (قله سابقم) 🌹با این کاربری قراره اتفاقای خوب زندگیم با شما به اشتراک بزارم 🌹
من رفتم گفت دشمنت تو یه شب سیه اومده دزدیده ازت😐تو کشو لباسیم پیداش کردم ۲ هفته بعد

وای منوخندوندی دقیقا جاییم که نباید بخندم خدا بگم چیکارت کنه 

شبه سیه جالب بود   

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم