2777
2789
عنوان

یه جمله بگو که باهاش صدای شکستن قلبتو شنیدی

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 52 پست
من هیچوقت حرف آدمای جنس مخالف رو به دل نمیگیرم چون با ذاتشون آشنایی دارم من هرچی ضربه خوردم از هم جن ...

مامان منم اینجوریه و واقعا درک نمیکنم چطوری میتونن با بچه شون این کارو کنن و بهشون ضربه ی روحی بزنن؟!!

من به خودم ایمان دارم...

بمیرم برات چی کشیدی با این حرفا💔

خدا نکنه 

خیلی بیشتر از ایناس بابام می‌گفت فقط دعا میکنم یه ماشین بزنتت مامانمم از اونور گفت یه دیه میگیریم و میخوریم بابامم گفت دیه چیه نوش جونشون همین که بمیره کافیه و..

ببین من واقعاً تا پل قطار رفتم به جون عزیز ترینم میخواستم خودم بندازم ولی ننداختم تا یمدت خیلی قصدم جدی بود 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چطور دلش اومد اینو بگه

نمی دونم ولی من دختر ۱۸ ساله بعد از اون کلی قرص افسردگی خوردم ( دو سال فکر و روانمو گذاشته بودم سرش )

تو سخت ترین دوره ی زندگیم که فکر می کردم ایشون دوستم داره

و به خاطرش نمی تونستم درس بخونم بهم اینو گفت 

خیلی بیشتر از ایناس بابام می‌گفت فقط دعا میکنم یه ماشین بزنتت مامانمم از اونور گفت یه دیه میگیریم و ...

😯😯🥲ازشون دوری کن بچسب به زندگیت

من به خودم ایمان دارم...

نمی دونم ولی من دختر ۱۸ ساله بعد از اون کلی قرص افسردگی خوردم ( دو سال فکر و روانمو گذاشته بودم سرش ...

میدونی کلا ذاتشون کثیفه...

من به خودم ایمان دارم...

خیلی بیشتر از ایناس بابام می‌گفت فقط دعا میکنم یه ماشین بزنتت مامانمم از اونور گفت یه دیه میگیریم و ...

پدرمادر منم میگفتن بمیره راحت بشیم الان که شوهر پولدار کردم شدم سوگولی خانواده

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

چرا باهاشون سر کله میزنئ بنظرم چیزی نخواه اقلا نفرینت نکنن.یه سلام یه خدا حافظ بسه .ولی به گردنشونه تامایی که میتونن نیاز شمارو برطرف کنن