2777
2789
عنوان

یه جمله بگو که باهاش صدای شکستن قلبتو شنیدی

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 52 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند وقت دیگه می‌خوام سرویس خواب بخرم بعد ماه پیش با بابام دعوام شد گفت ایشالا جای سرویس خواب برات تا ...

چقدر بد گفتن دل منم شکست 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

ولی خدا زد تو دهن عموم طوری حال خودش و خانمش را گرفت که داشتن دق می‌گردن صدای شکستم را خدا شنید

منم دلم وقتی شکست طرف جوابشو گرفت:)

من به خودم ایمان دارم...

چند وقت دیگه می‌خوام سرویس خواب بخرم بعد ماه پیش با بابام دعوام شد گفت ایشالا جای سرویس خواب برات تا ...

بمیرم برات چی کشیدی با این حرفا💔

من به خودم ایمان دارم...

بعد چهار سال باردار شدم خواعرشوعرم زنک زد گفت زیاد ذوق نکن بچت زشت و سیاه میشه برو گوگل بزن اونایی ک ...

دهن مردم هیچوقت بسته نمیمونه😑

من به خودم ایمان دارم...

من هیچوقت حرف آدمای جنس مخالف رو به دل نمیگیرم چون با ذاتشون آشنایی دارم 

من هرچی ضربه خوردم از هم جنس خودم بوده بیشترین سهم مادرم

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

چقدر بد گفتن دل منم شکست

خیلی بیشتر از ایناس بابام می‌گفت فقط دعا میکنم یه ماشین بزنتت مامانمم از اونور گفت یه دیه میگیریم و میخوریم بابامم گفت دیه چیه نوش جونشون همین که بمیره کافیه و..

ببین من واقعاً تا پل قطار رفتم به جون عزیز ترینم میخواستم خودم بندازم ولی ننداختم تا یمدت خیلی قصدم جدی بود