2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

كله رو ميخوام نصف كنمهركار ميكنم نميشه سفته كسي راه حلي داره

تا وقتی داغ بوده و فرز دادی باید جدا کنی وگرنه با زور بیافت به جونش دهنشو جر بده🤣🤣🤣

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊

اول از همه ما که دندوناشو از فک در میاریم (چاقو بزن زیر فک راحت همه درمیاد) بعد از همون قسمت دهنش میبری تا کله دو قسمت بشه بعد قسمت بینی رو هم در اخر میبریم

اونو بده همسرت 

از قسمت وسط فک باید نصف بشه

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

کله که خیلی سخته اگه همسرت هست بده اون تیکه کنه من ساطور میذارم وسطش بعد با چکش میزنم روش ولی خب خیلی خوب نمیتونم تیکه کنم کلی هم زمان می‌بره شوهرم می‌ذاره زمین دو ضربه میزنی و تمام،!!!این کار رو به یه مرد بسپاری بهتره. میتونی هم از کنار لبش چاقو بندازی فک بالا و پایین راحت جدا میشه یعنی کلا هم میخوای تیکه کنی اول فک بالا پایین رو جدا کن بعد قسمت بالای کله رو تیکه کن.

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
بلد نیستم درس کنم این سری تهران رفتم برم کله پاچه بخرم ببین مزه ش چه جوره

نخود و لوبیا  باهم ،جو و عدس باهم خیس کن شب تا صبح،  بعد فردا صبح بزار نخود لوبیا نیم پز بشه بعد جو و عدس رو اضافه کن ، سیرابی هم داخل زودپز بپز و قتی پخت ،متوسط خرد کن به قابلمه حبوبا اضافه کن بعد وقتی جوشید سبزی آشی بریز داخلش با گل زرد یه قاشق چایخوری زرد چوبه ،بزار بپزه قشنگ لعاب بده  وقتی پخته بهش کشک اضافه کن و نمک ، پیاز و سیر داغ با نعنا و گل زرد یه ذره تفت بده زرد چوبه یه ذره بزن بریز تو آشت ، خیلی خوشمزه میشه

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊