2777
2789
عنوان

شوهرم محلم نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 52 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی سخته اونم واسه یه زن ...تا آخر عمر میکوبه سرت ،اگرم دوباره بخواد رابطه تون درست بشه حداقل ۷ ۸سال طول میکشه،تازه اگه تواین مدت شوهرت نخواد تلافی کنه و خیانت کنه بهت....

ببخشید رک گفتم دیدم که میگم

🩶...امان از حس ششم قوی!مشکلش میدونی کجاست؟! این که کامل میدونی و میفهمی چیشده ولی حیف مدرکی واسه اثباتش نداری!🩶

اسی فقط میتونی با صبر و حوصله در برابر بدخلقیا یا شکیاتش 

به مرور رابطتونو بهتر کنی 

بهش حق بده چیز خوبی ازت ندیده 

ابراز پشیمونی کن 

واقعیت رو توضیح بده 

سعی کن دوباره اعتمادش رو به دست بیاری(البته طول میکشه یکی دوروزه نمیشه . چندین ماه یا سال ) 

شما میگی دوروز ،فقط حرف عادی بوده درحالی که اگر زمان پیش میرفت معلوم نبود رابطتون چقدر پیشرفت میکرد ،درکل الان فرصت داری 

جلو همسرت تلفن‌نگیر ،رمز نزار ، بااقایون فامیل درحد سلام علیک باش ، خودتو ومشعول خونه وخودت بکن ،شاد وپرانرژی باش ، انرژی مثبت ومهربانی ،باعث جذب زوجین میشه 

بهش گیرنده وابسته نشو ، اعتماد به نفس داشته باش ، گریه وزاری فقط درخلوت 

باخدادوست بشو وتوبه کن ، زندگیت ازقبل هم بهتر میشه ان شاالله خوشبخت باشی

حضرت امام صادق ع فرموند: فَاءنَ تارِکَ الصلاهِ کافر ، همانا که تارک نماز کافر است .💐

خوندم چند مرتبه تو ۱ روزفقط روز جمعه بخونم؟

اره فقط شبهای جمعه...من کلا دو یا سه  جمعه شب خوندم حاجتموگرفتم.شوهرمنم اصلا به من توجه و محبت نمیکرد‌.به حرفام اهمیت نمیداد..بخداکلا فکرجدایی بودم..یه بنده خدایی گف این ذکروبخون به این صورت که گفتم به شما...من خوندم ازهمون شب اول تاثیرشو دیدم..خداشاهده کلا تغییرکرده ازهمه لحاظ..خداروشکر..فقط بایداعتقادقلبی داشته باشی جواب میگیری

شما میگی دوروز ،فقط حرف عادی بوده درحالی که اگر زمان پیش میرفت معلوم نبود رابطتون چقدر پیشرفت میکرد ...

خیلی ممنون انجامشون میدم من همچین دختری نبودم تو زمان مجردیم با هیچ پسری تو رابطه نبودم اونم نمیدونم چیشد شیطون گولم زد خیلی پشیمونم توبه کردم بمیرمم دیگه به این کار فکرم نمیکنم فقط از خدا میخام ببخشه منو زندگیمو درست کنه 

آخه شماها چه دردتونه، نون یکی رو میخورین، با یکی دیگه وارد رابطه میشین، دیگه اعتمادش از بین رفته، هز ...

کاری ب خطایی ک کرره ندارم .

ولی تاپیکاشو بخون شوهرش خیلی داعونه ،نه اخلاق داره نه هیچی ....باور کن از کمبود همچین کاری کرده ...بعدم سنی نداره استارتر خسته و بی تجربه ست