2777
2789
عنوان

شوهرم محلم نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 52 پست
اوه اوه! تاپیک‌قبلیتو دیدم منم شهر غریبم‌شوهرمم صبح‌می‌ره‌شب‌میاد باید خیانت کنم؟ خیلی سخت و‌زمانبره ...

سرزنشش نکنیم گناه داره 

شیطون گولش زده 

انشاالله همگی به راه راست هدایت بشیم 

من شوهرم چهارده روز کااامل خونه نیست 

خدا نکنه بخوام پامو کج بذارم 

اما آدمیزاده دیگه😢

یارِ خوب تَمامِ ماجراست🦋

۲ روز چت کردم با کسی که اصلا دوست نبودم باهاش نمی‌شناختمش فقط در حد حرف روزانه بود خودمم خیلی پشیمون ...

،😐😐😐😐😐خواهرمن  فک‌میکنی  ماها هم اینکارو‌میکردیم شوهرای ما برامون مدال مینداخت؟؟؟واقعاااکارت اشتباه بوده

🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه شماها چه دردتونه، نون یکی رو میخورین، با یکی دیگه وارد رابطه میشین، دیگه اعتمادش از بین رفته، هزار تا آیه و قسم به درد نمیخوره، اگرم ادامه بدین بازم هرجا که یادش افتاد باهات بدرفتاری خاهد کرد، بخشش خیانت از طرف زن یا مرد به سختی از بین میره، خب نظر خودش چیه، میخاد ادامه بده یا چی؟ 

اشتباهتون بزرگ بوده گذر زمان بلکه درست کرد 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

عزیزم تاحالاذکرنادعلی روخوندی؟

اگه نه..بهت بگم واقعا ذکرمجربیه.من خودم بارها تجربه کردم .

شب جمعه ۱۴بار این ذکرو بعدازنمازعشاءبخون درآخر ۱۰۰صلوات بفرس.به نیت اینکه مهرو محبت همسرت بهت بیشتربشه..به حرفت گوش کنه..اگه ازته دلت بخونی مطمعن باش جواب میگیری.

کلا ۱۰یا۱۵دقه بیشتروقت نمیبره

خیانت کردی انتظار داری بشینه قربون صدقتم بره؟معلوم نیست تو همون ۲روز چی گفتی بهش کسی که یبار خیانت میکنه ۱۰بار بعدم تکرار میکنه!از چشمش افتادی

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶