2777
2789
عنوان

شوهرم محلم نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 52 پست
بله ۶ ماه بعد از عروسی طبق چیزی ک خودش نوشته با یکی در حد یکی دوروز صحبت میکرده ک شوهرش فهمیده کسی ...

شوهرش قبل اینم داعون و سرد بوده ...تاپیکاشو بخون کلا اخلاق و شعورش طبق نوشته های استارتر صفررررر بوده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی فقط میتونی با صبر و حوصله در برابر بدخلقیا یا شکیاتش به مرور رابطتونو بهتر کنی بهش حق بده چیز خو ...

توضیح دادم بهش گفتم اشتباه کردم پشیمونم حقیقتو گفتم دو روز باهاش حرف زدم شیطون گولم زد توبه کردم خدا زندگیمو درست کنه انقد نشستم گریه کردم به خدا التماس کردم

کاری ب خطایی ک کرره ندارم .ولی تاپیکاشو بخون شوهرش خیلی داعونه ،نه اخلاق داره نه هیچی ....باور کن از ...

خب طلاق براش بهترین گزینه هس، تازه میخاد شوهرشو وابسته کنه، زندگی که از بیخ و بن درست نیست ادامه دادنش زجر و درد ابدی هس

خب طلاق براش بهترین گزینه هس، تازه میخاد شوهرشو وابسته کنه، زندگی که از بیخ و بن درست نیست ادامه داد ...

امان از ازدواجای نادرست امروزی .

یا باید بمونه و بسازه و تحمل کنه 

یا ب قول شما طلاق بگیره باادم درستش ازدواج کنه .

پسرای دهه ۷۰ واقعا نوبرن ...هرکی دهه ۷۰ بود شوهرش زندگیش نابود بود ،برام جالب شده این موضوع .

خیلی ممنون انجامشون میدم من همچین دختری نبودم تو زمان مجردیم با هیچ پسری تو رابطه نبودم اونم نمیدونم ...

مطمین باش چون نبودی خدا کمکت کرده ، بهت فرصت داده ،برات از ته دلم ارزوی زندگی ارام میکنم 

حضرت امام صادق ع فرموند: فَاءنَ تارِکَ الصلاهِ کافر ، همانا که تارک نماز کافر است .💐

شوهرش قبل اینم داعون و سرد بوده ...تاپیکاشو بخون کلا اخلاق و شعورش طبق نوشته های استارتر صفررررر بود ...

من همه تایپیکاشو نخوندم ولی تو همین تایپیک نوشته خیلی دوسم داشتو دوران نامزدی عاشقم بود  و عالیو 

الانم ی اتفاقی افتاد ک من مقصر بودم و  سرد شده ....