2777
2789

نور گیرن بودن خونه خیلی مهمه برای من 

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین سعی کن محله خوب بگیری آپارتمان پشت قواره نگیری آپارتمانی بگیری که نورگیر باشه تعداد واحدهای مجتمع زیاد نباشه مثلاً ۲۰ تا اینا نباشه سال ساختش خیلی بالا نباشه آپارتمان نوساز کلید نخورده سعی کن نگیری به خاطر اینکه سندش چندین ماه طول می‌کشه یاد و اگر خدایی نکرده مشکلی داشته باشه و سندش نیاد خیلی اذیت میشی 

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

اگر قرض رو میتونید سریع پس بدید، و اگر قراره خودتون ساکن بشید، دنبال خونه بهتر باشید

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

نورگیر بودن

فضای پرت نداشتن

حتما اسانسور داشته باشه

همسایه های خوب(بسیار مهم)

اگه برای بازپرداخت بدهی مشکلی ندارید خب قرض کنید والا دورش و خط بکشید

خدایا هبچ وقت به حال خودمون رهامون نکن

خونه که میخرید قولنامه ای نباشه اگر بود حتما از طریق دفتر اسناد رسمی پیگیر باشید که صاحبش خودتون میشید و بنام کسی نباشه. ۶دانگ سند معتبر باشه. خونه ای که بنام دونفر باشه اصلا نخرید که دو فروشنده داره. و محله و همسایه ها مهم.. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

عزیزم اول اینکه اندازه پولی که دارین بخرین و تا حد الامکان زیر بار قرض نرین حالا اگر برای تعمیرات.. و لازم بود قرض کنید

مهمترین فاکتور ها نورگیر بود

صالونش خیلی مهمه که دل باز باشه

قناص نباشه اون واحد 

دوخوابه باشه

پارکینگ داشته باشه

سرویس بهداشتی وسط صالون تو دید نباشه ترجیحا

دیگه مبارکتون باشه ایشالله هرجایی میخرین جز شادی و خوشی چیزی توش نبینید❤️

من یک روز بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت 🎶 نگران توام اما... نگران خواهم رفت🥀🍂برای حاجت دل تک تک تون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم* الهم عجل لولیک الفرج🍀🌺

عزیرم بنظرم اصلا قرض نکنید🥲تهش فقط به اعصابتون لطمه میزنه همش فکر میکنید که حالا پول فلانیو چطور باید پس بدم وکلا با خودتون درگیر میشید، بنظر من بگردید با همین پولی که دارید یه واحد شیک و ترتمیز بخرید و واقعا نمیشه ریسک کرد، اصن همین خونه ای که شما بخواید بخرید دوسه ماه دیگه معلوم نیست چقدر گرون تر میشه پس نباید ریسک کرد

منطقه خیلی مهمه 

یه جایی واحد بگیرید که بدونید ارزش زمینش خیلی بالاست و در طی سال ها سود میده مثلا بعضی خونه ها هستن یه منطقه هایی هستن که ارزش زمینش کمه و در حین خرید پول میده بابتش ولی بعد چند سال که میخای بفروشی میبینی زیاد سود نکردی روش 

یه موضوع دیگه هر جا میخای واحد بخری ببین اگه بخوای بفروشی به راحتی به فروش میره ؟یا پدرتو درمیاره برای به فروش رفتن؟گفتم که جای واحد خیلی مهمه زمینش هم مهمه ممکنه شما واحدی بخری که بعد چند سال بخای بفروشی هیچ خریداری نداشته باشی و واحدت بمونه رو دستت 

سعی کن امتیاز هم داشته باشه مثلا آسانسور و پارکینگ داشتن امتیازه اگه بد مسیره واحدت امتیاز خوبی نیست اگه تو یه کوچه ای هست که بزار دوچرخه میشه رد بشه امتیاز خوبی نیست و احتمال فروشش رو میاره پایین و همچنین احتمال خریدش رو 

من اینا رو از بابام یاد گرفتم چون اون تجربه داره 

اینا رو هم بهم یاد داده برا بعدا که اگه خاستم خرید و فروش انجام لدم

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛