2777
2789
اگه برگردی ب سی ویک چکارایی انجام میدی؟

بیشترتر کیف زندگیو میکنم

اصلن خودمو ناراحت نمیکنم

از خودمو چهرمو اندامم هیچوقت ایراد نمیگیرم

خودمو بیشتر دوست خواهم داشت

🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم اینجا ۱۷ساله دوبچه دارن

۳۱ سال اصلا دیر نیست اتفاقا به تظرم سن ازدواج بالای ۳۰ ساله ادم ۳۰سالگی کامل مبشه

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

چقدر ضد زن حرف میزنید

ضد زن نیست واقعیته

خانم سی و یک ساله که تحصیلات و کار و موقعیت خوبی ندارد با خانمی همین سن پزشک یا تحصیلات و موقعیت شغلی بالا برابر نیست

برای دومی هرچی سنش بره بالا بیشتر پیشرفت می‌کنه موقعیت بهتر هست اولی موقعیت ها کمتر میشه

چقدر ضد زن حرف میزنید

بعضی وقتا انقدر غصه میخورم که ایران زندگی میکنم و ایرانیم...

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
(  اگه نیاز داشتین یکی حرفاتونو بشنوه تگم کنید)(تیکر بارداری نیست )  (intj_t)                                                                                                                                                                                   اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌸