من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ما امریکاییم. خیلی دوست خانوادگی داریم بخاطر اینکه هممون از خانوتده هامون دوریم. تقریبا هر هفته هم مهمونی و دور همی داریم. تمام سفرها هم باهمیم. حدود ۶۰ یا ۷۰ نفر میشیم
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
من دوستان قبل ازدواج خودمو دارم و همسرم هم همین طور
حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه
یکی از دوستام ک ب شدت دختر معتقد و خوبی بود سر همین رفت و امدا با چن تا دلیل مسخره ب شوهرش خیانت کرد با دوست شوهرش ک اونم متاهل بود و تازه ازدواج کرده بود
اصلا چرا مردان نمیزارم رفیق داشته باشی ؟ خیلی متاهلا بعد ازدواج کلا قطع رابطه میکنند چرا ؟ من خودم کلا یه رفیق داشتم از دوران مجردی الانم همونه خودم کلا اهل رفیق بازی نیستم