2777
2789

من خیلی وقته عفونت واژن گرفتم از وقتی باردار شدم یه بار گرفتم خوب شدم دوباره چند ماهه دارم دکترم پماد و قرص داده مصرف میکنم قبلا چند بار عفونت زرد ببخشید میگم چسبنده سفت میومد اما الان زرد نیست سفیده ادرارم هم دیگ بوی بد نمی‌ده خارش هم کم شده فقیاون عفونت چسبنده که میگم قبلا زرد بود اما الان پماد اینا میزنم بهتر شده سفیده ینی دارم خوب میشم ؟ عفونت ها دارن میان بیرون ینی خوب میشم یا چیز دیگ ایه؟ 

تو رو خدا کسی می‌دونه راهنمایی کنه مرسی عزیزان نگرانم 

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سعی کن عفونتت درمان بشه و دیگه نگیری

روزی چند بار شرتتو عوض کن بشور رو بخاری خشک کن یا آفتاب 

من یادمه همیشه رو بند رختم سه چارتا شرت بود 

و این ک اگر سفیده رو ب بهبودی 

اما خوب بشی بی رنگ کش دار میشه و یا آبکی

توبارداری که ادم ترشح نداره .. باردارم من 

عفونت داری شماهنوز بعد سرویس خودتو بادستمال خشک کن .ماست زیادبخور 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

ترشح سفید دکتر من میگفت طبیعیه اشکال نداره 

داروهای دکتر رو کامل استفاده کن

من تو کل بارداری یاقبلش عفونت نگرفتم

توی خونه شرت نمیپوشم بیرون فقط شرت نخی که ماهی یبار با اب داغ میجوشونم
دستشویی هم میری حتما خوب خشک کن

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

سلام عزیزم، ترشح بارداری هست، عفونت نیست اون، هیچ جایی نگرانی نداره، من سر یک بچه ام خشک بودم، خیلی خیلی کم ترشح. داشتم، ولی سردوتا بچه ام همینطور شما گفتی خیلی زیاد اینقد زیاد ترشح داشتم، ببخشید همیشه خیسی شلوارم را حس میکردم.. آبکی سفید رنگ.....