2777
2789
عنوان

متاهلا چقدر دوست خانوادگی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 47 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هیچی 

دوست و رفیق داریم ولی رفت امد خیر نداریم تو مجازی دوستم و شوهرمم با دو س تا از همکلاسی هاش دوسته اونم بیرکن ببینن و حال احوال کنن همین

کلا تو طایفه ما روابط خارج از خانواده مجاز نیست

خدایا برای تک تک لحظه‌ها شکرت🤍

بنظرم اگه مدیریت کنی سوتفاهم و اختلاف پیش نمیاد

درد و دل اینا رو باید بیخیال شد

ما واقعا اصلااا باهم راجع به خانواده هامون هیچ حرفی نمیزنیم نهااایت راجع به خودمون باشه

درواقع فقط خوش گذرونی هامون باهمه

پارک وسینما و مسافرت و باشگاه و... 

من خیلی این رفت و آمد ها رو دوست ندارم،تا وقتی خانواده هامون هستن چرا بیگانه

خب اگه خانواده کم جمعیت باشن چی؟ مثلا من شهری زندگی میکنم که فقط پدر شوهر و مادر شوهرم نزدیکم هستن اونم منظورم از نزدیک اینه که یه شهرین که یک ساعت فاصله اس 

خانواده خودم ک دو تا داداش دارم و پدرم که ازم ۵ ساعت فاصله دارن 

دوتا خواهر شوهر دارم ک اونام هم ۶/۵ ساعت فاصله دارن تا من 

بعد بازم بنظرت دوست خانوادگی خوب نیس؟

ما هم ۵ تا خانواده ماهی یکبار دور هم جمع میشدیم تا صبح بیدار بودیم میگفتیم و میخندیدیم خیلی خوش میگذشت 

هیچ کدومم بچه نداشتن غیر از من،

دخترم که ۲ سالش شد به اجبار قطع رابطه کردم دیگه جور درنمیومد من برم 

بچه ام جمع رو اذیت میکرد بقیه هم بهشون خوش نمیگذشت 

خدایا شکرتتتتتتت 
خب اگه خانواده کم جمعیت باشن چی؟ مثلا من شهری زندگی میکنم که فقط پدر شوهر و مادر شوهرم نزدیکم هستن ا ...

چرا عزیزم در این موارد بسته به شخصیت خود آدم این رفت امدها بد نیست،ولی باید احتیاط کرد،من خودم آدم محتاطی هستم 

حالا حرفش شد بگم

شوهرم دوتا رفیق داره ک باهم همکلاس بودن

یکی از اینا خیلی بیشور و زن باز با اینک زن و دوتا بچه داره

ب شوهرم زیاد میگ بیا رفت و امد داشته باشیم ولی شوهرم قبول نمکنه

رفیق سومیه ک متاهل و بچم داره با این عوضی رفت و آمد میکنه

شوهرم میگ هر وقتی ک اینا با هم مهمونی میرن یا پیش همن میگ این عوضی میاد میگ اوووف زنش یه ب‌‌‌ا‌س‌ن‌ی داره بیا و ببین یا از این چرت و پرتا

واس همین من خیلی دیدم ب این روابط بد شده 

چون مردم عوض شدن 

کمتر ادمای درستی پیدا میشه ک با چشم پاک نگا کنه ب زن رفیقش

خدایا برای تک تک لحظه‌ها شکرت🤍

هیشکی رو ندارم

احساس تنهایی نداری؟ منو شوهرم شنبه تا پنجشنبه سر کاریم ولی همون جمعه که میشه افسردگی میگیریم صبح اش میریم پیش مادر شوهر تا عصر بعد بر میگردیم هیج سرگرمی دیگه ای نداریم نهایت بریم دریا یا شهربازی یا خرید اونم خانوادگی فقط 

سالی شاید یک هفته کلا خانواده ام میبینم 

خیلی احساس تنهایی می‌کنیم 

حالا حرفش شد بگمشوهرم دوتا رفیق داره ک باهم همکلاس بودنیکی از اینا خیلی بیشور و زن باز با اینک زن و ...

این دیکه مشکل از اون اقای سومی هست که میره رفت و امد میکنه

باید بشناسی طرف مقابلتو دیگه 

ما اتفاقا یکی از این موردا داشتیم رفته بودیم باهم خرید شوهرم یکم از ما دورتر بود  من فکرکردم پشتمه شوهرم یهو گفتم فلان لباسو دوست دارم یهو پسره گفت بنظرم به استایل شما خیلی میاد یه تن بزنید

شانس اورد شوهر من و زن خودش پیشمون نبودن 

منم بعد اون دیگه باهاشون ارتباط نگرفتم

بچه ها ی سوال ؟ بنظرتون برا کادو تولد مادر شوهرم ترازو بگیرم خوبه

وای نهههه فک میکنه که بهش کنایه زدی که چاقه مخصوصا اینکه اگع واقعا چاق باشه مواظب باش دعوای بزرگی در کمین است🥶🚫