2777
2789
عنوان

چه غلطی بود کردم ف ال گرفتم بدبخت شدم اوف🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 30 پست

ای خدا

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هفته ۵ هستم تازه فهمیدم ۳۴۰هست

باید تند تند تست بتا بدی 

که ببینی بالا میره بدرستی ک نشونه بارداری واقعی یا نه 

نگران نباش  اگه میخواهی با دفترچه باشه برو دکتر برات آزمایش بنویسه چند وقتی باید مرتب بری بدی 

پیش دکتر رفتی یا ماما ؟

خدا بخواد میشه ، فالگیر با عرض معذرت … کیه 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
انشالله که همینجوریه پیش دکتررفتم

برو برات تست بتا بنویسه 

دقیقا یادم نیست هرچند روز یبار باید ازمایشو تکرار کنی 

ولی پیگیری کن توی چک بتا مداوم 

کمر و شکم و رحمتم نذار سرد بمونه 

غذاهای گرم و تند نخور 

پیاده روی و کارای سنگین هم نکن 

نذر حضرت رقیه کن ان شاالله سالم بیاد بغلت 

گوش هم به این خرافات نده

از دست هرکسی هم چیزی نگیر خیلی ها دستشون سنگین 

بخصوص برای شرایط تو 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
همینجوری اتفاقی یه کانال تو تلگر‌ام دیدمخواستم تفریحی امتحانش کنم ببینم چطورهولی شوخی شوخی جدی شد😬� ...

الان داریش؟؟

کاربری دست خودم و خواهرمه♡اگه چیز بی ربط دیدین ماجراجویی نکنین    
اخه همه چیو دقیق گفت تعجب میکنم چند ساله همسایه مادر شوهرمه از هرشهری میان میشش این دفعه بزور مادرشو ...

شمارشو بده بهم لطفا♥

شـــبــی شـایـد رهــا کـردم... جـــهـــان پــر اظــطـرابــم را                                                        کـــســی ایـنجـا نــمـی فـهــمــند مــنــو، حــال خــرابــم را
منم نودل خوشمزه درست میکنم و عاشق نودلم😍میشه رسپیشو بگی...

🤤😋 حتمااا😘

🍜نودلی که میخری حتما مارک اِلیت باشه👌🏻

🍗طعم مرغش هم نسبت به بقیه خوشمزه تره👌🏻

(البته این مورد سلیقه ایه و ممکنه متفاوت باشه)

_ یک لیوان و نصف آب بریز تو یه قابلمه کوچیک

_ وقتی جوش اومد نودلو بهش اضافه کن

_ بزار 10 تا 15 دقیقه با حرارت کم بپزه و در قابلمه رو بزار

_ اون وسطا هم بزن تا نودل باز بشه و خوب بپزه

_ بعد پودری که داخلش هست بهش اضافه کن

_ وقتی کامل میپزه انگار لعاب میندازه

_ اگه حس کردی خشک شده یه ذررره آب بهش اضافه کن

_ بعد میتونی هرچی که دوس داری بهش اضافه کنی

ذرت، نخود فرنگی، هویج، قارچ، گوشت، سوسیس و ...

یا میتونی خالی بخوری. اینجاش دیگه سلیقه ایه

پیشنهاد من اینه نودلو به دو قسمت تقسیم کنی

یه قسمتشو خالی بخوری یه قسمتشو مواد بزنی

بعد ببینی از کدوم بیشتر خوشت میاد

_ فقط چیزایی که از قبل نیاز به پختن داره اول

بپز بعد به نودل اضافه کن وگرنه انگار خام میمونه

طبق این دستورِ من، آب کمتری میریزیم که باعث میشه مزه پودرش بیشتر باشه، به جای سه دقیقه میزاریم قشنگ یک ربع بپزه و مواد دلخواه بهش اضافه میکنیم. اینجوری خیلی خوشمزه تر میشه تا چیزی که روش نوشته و تبلیغشو میکنن نوش جون😋💕

( نودلو میشه با شیر هم پخت یا حتی پنیر پیتزا یا پنیر گودا هم بهش اضافه کرد که اینا هم تست کردنی و سلیقه ایه🌱)

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

🤤😋 حتمااا😘🍜نودلی که میخری حتما مارک اِلیت باشه👌🏻🍗طعم مرغش هم نسبت به بقیه خوشمزه تره👌🏻(البت ...

مرسی عزیزمممم😍

منم دقیقا همینجوری میپزم 😂😂

اولین کسی هستی میبینم که بلده...😁🤝

Hell is empty and all the devils are here