2777
2789
عنوان

به زور نامزد کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 93 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همین منم از همین میترسم بابام گفته اگه طلاق بگیری نباید بیای خونه ما

نمیگم باهاش بساز ولی بعد طلاق هیچی نیست هیچی 

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

میدونی دست دختر را نمیبدن به زور بیارنش پای سفر عقد با حرفاشون دختره را مجبور میکنن به زور عقد کنه م ...

اگه بگم واقعا این مورد رو هم ندیدم و نشنیدم باور نمیکنی

اینجا بیشتر اصرار خود بچه هاست برا ازدواج و بعضی از موارد واقعا دیدم تمام خانواده و بزرگترای فامیل مخالف بودن ولی دختره پاشو کرده تو یه کفش الا و بلا اینو میخوام بیشتر این موردا رو دیدم

من ۳۱ سالمه و تا حالا خداروشکر از فامیل و اقوام خانواده نگفتن چرا ازدواج نکردی 

بنظرم درک مردم خیلی بیشتر شده دیدشون بازتر شده

"قشنگ حالیمه دوروبَرم چی میگذره..."ولی هرچیزی لایق توجه مَن نیست...💚🌱
اگه بگم واقعا این مورد رو هم ندیدم و نشنیدم باور نمیکنیاینجا بیشتر اصرار خود بچه هاست برا ازدواج و ب ...

خب خانواده شما روشن فکر هستن خانواده ما دخترا حداقل دیگه 23 ازدواج میکنن چون ازدواج های ما سنتی است دیگه دختره بالای 28 به بالا خاستگار نداره مجبوره زودتر ازدواج کنه یا از حرف مردم

ازکجامیدونی دروغ میگه؟دروغاشو به خانواده ت ثابت کن.بگو من بااینجورآدم نمیتونم زندگی کنم..کاری کن طرف ...

ثابت کردم میگن که اشکال نداره زندگی سختی های خودشو داره دارن دیوونم میکنن

امیدارم ریشه کن بشه این فرهنگ

انشالله

از خدا میخوام عاقبتت رو بخیر کنه عزیزدلم

من بگو فک میکردم خانواده و فک و فامیل ما خوب نیست شانس نیاوردم از خانواده ولی انگار خدا میخواست این تاپیک رو ببینم 

"قشنگ حالیمه دوروبَرم چی میگذره..."ولی هرچیزی لایق توجه مَن نیست...💚🌱