2777
2789
عنوان

به زور نامزد کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 93 پست
اره دقیقا من حتی نمیخوام باهاش برم بیرون چون خجالت میکشم چون که شبیه پیرمرد هاس من میخوام جدا بشم ول ...

صحبت یک عمر زندگی    تو خونه باید آشپزی کنی تمیز کاری کنی خونه پدر نیست که بخوری و بخوابی ناهار شام باید درست کنی اگه دوست داشتن و علاقه نباشه انگیزه و حوصله نداری  دوران بارداری و بچه داری کلا بیخوابی باید بکشی دیگه با این فردی که تو از ظاهرشم خوشت نمیاد خیلی زندگی برات سخت میشه در باز می‌کنه هر روز باید ببینیش فک نکن بعدا واست عادی میشه 

میشه واسه سلامتی  نی نی تو دلیم یه صلوات بفرستی ممنونم🙏
اره دقیقا من حتی نمیخوام باهاش برم بیرون چون خجالت میکشم چون که شبیه پیرمرد هاس من میخوام جدا بشم ول ...

پس چرا پای سفره عقد نشستی بهش بله گفتی حداقل یه چیزی باید ازش میدیدی ظاهرش که خوشت نیومد باطنی هم که میگی دروغ میگه و....  بعضیا زیبا نیستن ولی قلب مهربونی دارن با اخلاق و رفتار خوبشون انقد به دل آدم میشینن   طوری که هیچوقت اجازه نمیدی کسی از ظاهرش ایرادی بگیره 

میشه واسه سلامتی  نی نی تو دلیم یه صلوات بفرستی ممنونم🙏

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پس چرا پای سفره عقد نشستی بهش بله گفتی حداقل یه چیزی باید ازش میدیدی ظاهرش که خوشت نیومد باطنی هم که ...

چاره ای داشتم؟ تهدیدم میکردن میگفتن اگه عقد نکنی نباید بری درس و حق گوشی داشتن هم نداری

پس چرا پای سفره عقد نشستی بهش بله گفتی حداقل یه چیزی باید ازش میدیدی ظاهرش که خوشت نیومد باطنی هم که ...

خب همین مرتیکه عوضی خانوادم رو گول زد گفت خونه هم دارم تازه دیروز معلوم شد که اونم نداره