2777
2789
عنوان

به زور نامزد کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 93 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا برام جالبه هنوز بعضی جا دختر رو به زور شوهر میدن 

من تو عمرم تا حالا نشنیده بودم و ندیده بودم فقط تو نی نی سایت که دوستان میگن فهمیدم

"قشنگ حالیمه دوروبَرم چی میگذره..."ولی هرچیزی لایق توجه مَن نیست...💚🌱
اره متاسفانه

چطوری ۱۶ سالته ولی اسمش توی شناسنامه امده؟؟؟؟؟؟ زیر ۱۸ سال اصلا ثبت رسمی نمیشه. کجای ایرانی که خارج از قانون عمل میکنن اصلا دادگستری اجازه نمیده  در اون دفتر خونه هم کل میگیرن

واقعا برام جالبه هنوز بعضی جا دختر رو به زور شوهر میدن من تو عمرم تا حالا نشنیده بودم و ندیده بودم ف ...

میدونی دست دختر را نمیبدن به زور بیارنش پای سفر عقد با حرفاشون دختره را مجبور میکنن به زور عقد کنه مثلا اینقدر بهش طعنه میرنن یا میگن از این مورد بهتر پیدا نمیشه و... دختر خودش با اینکه راضی از ته دل نیست ازدواج میکنه

وقتی می‌دونی دروغ میگه باهات رو راست نیست به درد زندگی نمیخوره سنت کم الان جداشی بهتره   زیر یه سقف میری به امید همسرت میری  که پشتت بهش گرم باشه باهات همدل باشه که بتونید زیر یه سقف زندگی کنید   اگه این چیزا نباشه احساس تنهایی می‌کنی و بچه و دوران حاملگی خیلی برات سخت میشه  و عمرت هدر دادی و بعدا خیلی پشیمون میشی روزها و ماها برات تکراری و خسته کننده میشه مثل الان  با متنی که نوشتی مشخصه اصلا قلبا خوشحال نیستی کسی که آدم دوست داشته باشه انتظارشو می‌کشه و با دیدنش خیلی ذوق می‌کنه مخصوصا دوران نامزدی و این حس هم تا آخر عمرت زیر یه سقفم برید هست این دوست داشتن و این حس هستش و یادآوری گذشته هم براتون قشنگه دوست دارید اون دوران دوباره تکرار کنید

میشه واسه سلامتی  نی نی تو دلیم یه صلوات بفرستی ممنونم🙏