2777
2789
عنوان

از شدت دلتنگی قلبم داره تیر میکشه چیکار کنم حالم بهتر

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 44 پست

😭😭😭😭

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدارحمتش کنه

عزیزم تامیتونی گریه کن..خودتوخالی کن بزاریه کم آروم شی..توخودت نریزاینجوری به قلبت فشارمیاد.

مجبوری تحمل کنی .براش فاتحه.قرآن.صدقه.خیرات کن.

دنیاهمینه دیگه جانم.یکی زودمیره..یکی دیر.بلاخره همه بایدبریم..توالان بشینی خودتو عذاب بدی اون هیچوقت برنمیگرده..روح اون خدابیامرزهم درعذابه اینجوری..خداانشالله بهتون صبروآرامش بده

من همیشه تو خونم و بخاطر همسر و بچم مجبور یواشکی و بیصدا گریه کنم و این اصلا آرومم نمیکنه

ببخشید ولی تا زاررر نزنی سبک نمیشی

اینجوری که آروم و بی صدا گریه کنی بریزی توو خودت بیشتر اذیت میشی

وایی خدا خیلی سخته کاششش کاش اینقدر سخت نبود

خدا برا هیچکس نخواد خیلی سخته من از اون جا به بعد دیگه زندگی نکردم همون لحظه انگار زندگیم متوقف شد شدم یه مرده متحرک از یه طرفم دلم برا بچم میسوزه

ببخشید ولی تا زاررر نزنی سبک نمیشیاینجوری که آروم و بی صدا گریه کنی بریزی توو خودت بیشتر اذیت میشی

آره اینا همیشه تو فیلما دیده بودم ولی الان از لحاظ روحی احتیاج دارم تنها برم یه جای خلوت و اینقدر داد بزنم تا یا بمیرم یا آروم شم

خدا برا هیچکس نخواد خیلی سخته من از اون جا به بعد دیگه زندگی نکردم همون لحظه انگار زندگیم متوقف شد ش ...

حق داری من بابا بزرگم رو از دست دادم بعضی وقتا میگمم الان چیکار کنم فقط یک بار ببینمش خیلی بیتاب میشی 

اصلا بعضی وقتا باورم نمیشه میگم مگه میشه دیگه نتونم ببینمش یعنی چی که مرده

خدارحمتش کنهعزیزم تامیتونی گریه کن..خودتوخالی کن بزاریه کم آروم شی..توخودت نریزاینجوری به قلبت فشارم ...

روزای اول خیلی نماز و قرآن میخوندم براش ولی الان حال ندارم و انگار ناامید و افسرده ام

منم وابستگی داشتم به پدرم متاسفانه از دستش دادم...

فقط به نبودنش فکر نکن اگر بخای به عمقش فکر کنی فاجعس همین منی که یکساله هیچی خوشحالم نمیکنه ماها دیگه یه متحرک بی روح هستیم((: هیچوقتم اوکی نمیشیم فکر کن خوشحالترین اتفاق هم برات بیفته یهو یادت میفته فلانی نیست

عزیزم روحشون قرین شادی و آرامش ابدی باشه درسته غم بزرگی هست و خدا بهتون صبر عنایت کنه ولی گلم مطمن باش با رنج و غم و دلتنگی شما روح ایشون ناراحت و آزرده میشود من بعضی از اقوام رو که عزیز از دست دادن و خیلی بی‌قراری و دور از جون شما خودزنی میکردن که بعد واقعا ارواح آن عزیزان توی خواب کسانی دیگه میگفتن ما جامون خوبه و اینقد گریه نکنید یا پسر عموی بابام به خواب مامانش آمد و با ناراحتی و عصبانیت گفت من خیلی گشنه هستم بعد مامانه گفت توی غذا گذاشتم جلوش غذا رو پرت کرد گفت این که همش موی خودت و دخترات توش هستن غذای تمیز می‌خوام. یا مادر داماد خودمون که به وقت عقدشون به خواب یکی از فامیل رفته بود و کلی داشت می رقصید و خوشحال بود و هدیه میداد بخاطر عقد پسرش منظورم اینه گلم ارواح درگذشتگان متوجه غم و شادی ما هستند پس عزیزم هر چند بینهایت این غم بزرگه اما اینجور فکر کن که جای روح برادرتون در مکانی از نور خدا هست و مطمن باش بخاطر خوبی و مهربونیش الان در والاترین و بهترین مقام جایگاه دارن شما سعی کنید براش دعا و خیرات کنید و شاد زندگی کنید مطمن باش آن عزیز هم خوشحال خواهد شد.🙏🤍🌱🌱

فقط باید زمان بگذرهمنم یال 87 پدرمو از دست دادم. تا یک سال عین روانیا بودیم هممون. الان ولی داغش کمر ...

جوون بود؟...خدا رحمتشون کنه،خیلی برا جوونیش دلم میسوزه خیلی آرزوها داشت هم سن وسالاش همه دارن زن میگرن و ما جیگرمون آتیش گرفته

روزای اول خیلی نماز و قرآن میخوندم براش ولی الان حال ندارم و انگار ناامید و افسرده ام

حتما برو مشاوره عزیزم معلومه افسردگی گرفتی.بایدبه فکرخودتم باشی..درکت میکنم سخته.من خودمم هم برادرم ..هم پدرموازدست دادم ..مجبوری صبروتحمل کنی 

آره اینا همیشه تو فیلما دیده بودم ولی الان از لحاظ روحی احتیاج دارم تنها برم یه جای خلوت و اینقدر دا ...

اگه بهشت زهرا بهتون نزدیکه برو بشین اونجا گریه کن

کسی‌ام کاری نداره یه دل سیر گریه کن

پدرم که رحمت خدا رفته بودن میرفتم پشت بوم خونمون آهنگ مازیار فلاحی «همه میگن که تو رفتی همه میگن که تو نیستی» رو گوش میدادم عررررررر میزدم 

کمک میکنه سبک بشی 

الهی عزیزمم داغ برادر سخته...داداشم در قید حیاته و همش دلشوره دارم واسش. همش می ترسم زبونم لال اتفاق ...

خدا نیاره....خیلی قدر همو بدونین دورش بگرد،کاری که من برا اون نکردم