2777
2789
عنوان

از شدت دلتنگی قلبم داره تیر میکشه چیکار کنم حالم بهتر

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 44 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هرچی که شمارو به یاد ایشون میندازه دوری کن من فعلا همین کارو میکنم😔

خیلی ازش خاطره دارم برادرم توی شهری که من زدنگی میکنم سرکار بود همه جای شهر منو بیاد اون میندازه.......شما چرا

خیلی ازش خاطره دارم برادرم توی شهری که من زدنگی میکنم سرکار بود همه جای شهر منو بیاد اون میندازه.... ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم برات 😟💔

معلومه خیلی برادر عاقلی بوده تاپیک قبلی ات که شوهرت جلوی اون بحث کرده رو خوندم واقعا قلبم گرفت 😭😭

چرا فوت شد عزیزم 

باید دوره سوگواری طی کنی حتما 

عزیزم روحشون قرین شادی و آرامش ابدی باشه درسته غم بزرگی هست و خدا بهتون صبر عنایت کنه ولی گلم مطمن ب ...

ممنون عزیزم خدا خیرت بده........راهی نیست که به خواب مون بیان  

[QUOTE=367562342]عزیزم خیلی ناراحت شدم برات 😟💔 معلومه خیلی برادر عاقلی بوده تاپیک قبلی ات که شوهرت جلوی اون بحث کر ...[/QUOT خیلی نسبت به سنش پخته تر بود.....اون شب لعنتی سر کار بود که از روی تخته افتاد.....

ممنون عزیزم خدا خیرت بده........راهی نیست که به خواب مون بیان

خداوند به دل شما هم آرامش بده عزیزم واقعا از خدا بخواهید اجازه بدن به خواب شما بیان مطمن باش این عشق و ارتباط معنوی که بین شما و برادرتون هست بالاخره میاد و توی خواب با شما همکلام میشن. عزیزم فقط برای آرامش واقعی دلت باید به حقیقت برسین که ما حتی مالک خودمون نیستیم و خدا صاحب ماست و همگی ما در این تن امانت هستیم چند صباحی و روحمون باید به منشأ خدایی خودش برگرده... سفر ابدی برادر عزیزتون سبز و پر نور و تابنده چون خورشید 🙏🤍

[QUOTE=367562342]عزیزم خیلی ناراحت شدم برات 😟💔 معلومه خیلی برادر عاقلی بوده تاپیک قبلی ات که شوهرت ...

عزیز دلم بمیرم برای دلت خواهر آره کاملا معلوم بود باید خالی کنی خودتو به شوهرت بگو ببرتت بیایونی جایی تا میتونی داد بزنی 😭 کدوم شب؟ همون شبی که گفتی رفته بیرون نیومده ؟💔💔

عزیزم تو هم مثل من درد کشیده ای فقط انگار جنس دردامون فرق داره

اره گلم داداشم ماه پیش ازخونه رفت کلن

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
خیلی ازش خاطره دارم برادرم توی شهری که من زدنگی میکنم سرکار بود همه جای شهر منو بیاد اون میندازه.... ...

من مادرم رو از دست دادم😔الان تو مرحله ای هستم که اصلا دوست ندارم خاطرات رو مرور کنم وقتی به خاطراتمون فکر میکنم احساس میکنم دنیای اطرافم اندازه یه مشت دست شده و الانه که من خفه بشم

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.
جوون بود؟...خدا رحمتشون کنه،خیلی برا جوونیش دلم میسوزه خیلی آرزوها داشت هم سن وسالاش همه دارن زن میگ ...

49 سالش بود فقط. یهو سکته کرد

داغ جوون باز سخت تره. خدا رحمتش کنه و به شما صبر بده

میدونم خواهرا چقدر عاشق برادرشونن. از اقوام ما هم چندتا جوون فوت کردن که یا تو عقد بودن یا بچه کوچیک داشتن

سعی کن قران زیاد بخونی. براش خیرات زیاد کن. هرچند مطمئنم خیلی پسر خوبی بوده و جاش قطعا بهشته چون خدا خوبا رو زود میبره. ولی خیرات دل خودتو آروم میکنه

کجا رفت

خونه دوستش

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...