2777
2789
چی بگم والا آبجی ...خودمم میدونم ریشه تموم بدحالیام همین کم خونیه ،تالاسمی مینور

حتما باید حلش کنی گلم، عدم فعالیت انسان رو نابود میکنه،چه جسمی چه روحی چه ذهنی و عقلی

شوهر منم این مشکلو داره، الهی بمیرم اصلا درکش نکردم، حالا خدا به سر خودم آورد تا بفهمم دست خودش نبوده!  

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینجور مواقع میزارم تو ظرفشویی از صبح رو پابودم قیمه گذاشتم برای همسرم صبحانه جدا گذاشتم ببره سرکار ...

چه قدر خوب زود شام میخورین همسر من تازه ده و نیم میاد . میگم شام بیارم میگه بذار یه کم ببینمتون بهد یهو یازده و نیم شام میارم. خیلی روزتون طولانی میشه

چه قدر خوب زود شام میخورین همسر من تازه ده و نیم میاد . میگم شام بیارم میگه بذار یه کم ببینمتون بهد ...

اره گلم چون همسرم ۶ عصر دیگه خونه هست چای میخوریم 

۷ شام 

بچه هام مدرسه هم میرن باید ساعت خوابشون درست باشه ❣️❣️❣️

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
سلامت باشن ان شا الله بچه های منم مدرسه ای بشن بلکه زندگیمون نظم بگیره

قربانت گلم 

ان شاالله 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری