2777
2789

ببین کلا خاصیت مغز اینه از هر چی بدش بیاد احساس خستگی تولید میکنه مثل اون موقع ها که ریاضی میخواستیم بخونیم خوابمون میگرفت باید پاشی در یک حرکت انتحاری تند تند کاراتو کنی اونوقت میبینی حتی دوس نداری بشینی هی کار اضافه ام انجام میدی

ظرف.شستن.وغذا.درست.کردن.به.من.حس.نشاط.وشادابی.میده.برعکس.خیلیها.که.میگن.دوست.ندارن.وسختشونه.

منم خیلی دوست دارم ترتمیز کردن و اشپزی رو 

اما دیگه تکراری شده .

چند روزه از خونه بیرون نزدم انگار یه حالی ام ..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من گوشی نداشته باشم زرنگم گوشی میاد تنبل  میشم گوشیم یه هفته خراب بود خونه تکونی کردم   

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
ببین کلا خاصیت مغز اینه از هر چی بدش بیاد احساس خستگی تولید میکنه مثل اون موقع ها که ریاضی میخواستیم ...

چقدر حق گفتین 

واقعا همینطوره 

گاهی این کارو میکردم و عین فرفره بدون اینکه به چیزی فکر کنم یا بدونم کار بعدیم چیه فقط جمع و جور میکردم 

بشدت کم خونم یعنی خیلی زیاد .رنگمم زرده .هر سال آزمایش میدم اما درمانو ول میکنم

خب مگه مرض داری درمانو ول میکنی تیر غیب خورده  

مشکلت حاد بشه به این راحتیا درمان نمیشه هاااا

من خودم مشکلات هورمونی دارم! دارم درمان میکنم،جالبیش اینجاست داروهاش بیشتر بی حال و خواب آلودم میکنه  حالا باید به دکترم بگم تا ببینم چکار میکنه! خسته شدم از همیشه خسته بودن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

معلومه ازش خیلی لذت بردی با یه جمله توصیفش کردی😂

😂😂😂😂من خیلی تنبلم خیلی اخرشم با همون تنبلی بلن میشم قبلش و بعدش یه لیوان چایی باید بخورم پاشم ب کارام برسم🥲😂

چقدر حق گفتین واقعا همینطوره گاهی این کارو میکردم و عین فرفره بدون اینکه به چیزی فکر کنم یا بدونم کا ...

دقیقا بخوای فکر کنی چقدر کارام زیاااده بدتر خسته میشی باید اصلا فکر نکنی این از نظر علمی ثابت شده اس

خب مگه مرض داری درمانو ول میکنی تیر غیب خورده مشکلت حاد بشه به این راحتیا درمان نمیشه هاااامن خودم ...

چی بگم والا آبجی ...

خودمم میدونم ریشه تموم بدحالیام همین کم خونیه ،تالاسمی مینور

عزیزم میشه بپرسم فلسفه اسم کاربریتون چیه😁🤪

فلسفه خاصی ندارن

همون زرافست که هم شبیه شتره هم گاو هم پلنگ

یه سری آدمای خاص هم هستن که درموردشون این توصیف رو میکنن! حالا خدا کنه خودم از اون آدما نباشم  

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم