2777
2789
عنوان

راهکار برای تقویت بدن خیلی ضروری لطفا راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 29 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونی چیا گذشت. فقط تو دلمه و خدا میدونه.صبوری کردن منو نابود کردبااینکه تاحدود زیادی حل شده اثرات ...

کلمه گذشت رو دوس داشتم 

گذشتتتتتتتت

اکثریت تجربه غم رو داریم 

خوبه که هنوز سرپایی همین فرمون برو و به خودت عشق بده این دوران رو بگذرونی قوی تر از قبلت پامیشی یه ادم دیگه میشی

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
کلمه گذشت رو دوس داشتم گذشتتتتتتتتاکثریت تجربه غم رو داریم خوبه که هنوز سرپایی همین فرمون برو و به خ ...

آره کلا انگار یه آدم دیگه از من ساخته شد.

ولی اینقدر این ساخته شدنه سخت بود و پر از فشار روحی و روانی که حالا دارم درداشو میکشم

تموم زندگیم خدا

آره کلا انگار یه آدم دیگه از من ساخته شد.ولی اینقدر این ساخته شدنه سخت بود و پر از فشار روحی و روانی ...

پس هر تاریکی ای روشنی هست ✨️

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
شیر و خرما این مدت زیاد خوردم.ممکنه چیزی توی بدنم کم شده باشه ینی؟

بله حتما آزمایش برین و طبق جواب آزمایش دکتر براتون بعضی مکمل ها و غذاها رو تجویز میکنه ، اینجا مشورت خواستن و مشورت گرفتن کار درستی نیس چون اول باید وضعیت سلامتی جسمانیتون مشخص بشه

امام صادق علیه السلام فرمود: هرکس که او را ضعفی در قلبش یا بدنش اصابت کند، پس باید گوشت گوسفند با شیر بخورد.

میتونی یه مدل دیگه طرز تهیه داره توی گوگل بزنی اونم خوبه ولی نباید آب و رب توش بریزی اصلا

✒️