2777
2789
عنوان

اگه از دوتا ظرف همسایه یکیشو پرکنم برگردونم بد میشه ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1221 بازدید | 66 پست
منم دوستندارم بیارهدرم باز نکنم انقد در میزنه تا محبور شم باز کنم

من یه سری بود گفتم انقدر در باز نمیکنم تا بره

نرفتم. .پسرم گفت میرم باز میکنم میگم مامانم کار داره...رفت..گفته بود مامانم کار داره..گفته بود انقدر وایمیسم تا کارش تموم بشه😐😐😐😐😐✋

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
دقیقا😑😑😑😑😑😑😑حالا خیلیم اصرار داره ب رفت و امد واقعا معذبم راستشو بخوای یکمم عمدی زیاد نگه داش ...

نه باور کن مثل همسایه ماهست ناراحت نمیشه اصلا😂😂😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من سرزنشت نکردمو کسی هم با نذری دادن با شخصی رفت و آمد نمیکنهفکرتو مشغول این چیزا نکن نیازی نیست چیز ...

نه کلا دوستداره رفت و امد داشته باشه 

حتی ی بارم پاشد بدون دعوت اومد خونه ام 

من نرفتم 

رفته ب مادرشوهرم گفته عروست نمیاد خونه ما تو بهش ی چیزی بگو 

واگرنه منم اونطور ادمی نیستم اصلا . اداب و اینا حالیمه☹️💔

کاملا درست میگی عزیزم

دقیقا😑😑😑😑😑😑😑حالا خیلیم اصرار داره ب رفت و امد واقعا معذبم راستشو بخوای یکمم عمدی زیاد نگه داش ...

دقیقا منم نعمت خدا دلم نمیاد بریزم بره. .از طرفی هیچکس لب نمیزنه تو خونمون....یبار گذاشتم جلو همسرم...بااینکه هرچیزی بیارم میخوره..گذاشتش کنار گفت این چیه دیڭه حالم بد شد😂

من یه سری بود گفتم انقدر در باز نمیکنم تا برهنرفتم. .پسرم گفت میرم باز میکنم میگم مامانم کار داره... ...

😳😑کپی همسایه ماست 

منم یبار حموم بود انقدددددد در زد هول کردم گفتم شاید یکی یه چیزیش شده اینطوری در میزنه 

همونطوری پریدم پشت در دیدم همسایه است 

گفتم الان شرایط ندارم درو باز کنم معذرت میخوام 

بعد جالبیش اینجاست که بعدا میگه دیدم صدا پمپ میادا فهمیدم حمومی 😐تو دلم گفتم خو تو ک فهمیدی چرا نیم ساعت درمیزدی اخه میرفتی خبب💔💔

نمی‌دونم چرا خیلی مادرا اینقدر برا درس و مشق بچه کلاس اولیشون می‌شینن و حرص و جوش میخورن پا درساشون ...

چه میگویید؟؟؟

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
عزیزم چی میخوای توش بزاری؟؟ چون منم ظرف دوستم دستمه موندم چی بزارم توش😭

من خاگینه درست کردم یه شیرینی سنتی تبریزیه 

زیاد تر درست کردم برا اونا هم بزارم 

سوپی چیزی بپز یا حلوایی ..

شکلاتی چیزی =)

من واسه کسی چیزی بفرستم اصلن توقع ندارم پر کنه چون واسه خدا ادم کاری میکنه نه برگشت 

ولی دیدم کسایی میگن واسش قلیه بردیم دوتا شکلات فلان شده برگردوند 

امیدوارم هیچ کس همچین افرادی بهت خوبی نکنن چون چند برابرش توقع دارن برگردونی 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
من خاگینه درست کردم یه شیرینی سنتی تبریزیه زیاد تر درست کردم برا اونا هم بزارم سوپی چیزی بپز یا حلوا ...

ظرفش بزرگه شکلات نمیشه

شرینی درس کنم؟؟

میشه برای پدر بزرگم دعا کنید یک سال پیش (1402.3.19)تصادف وحشناکی داشتن (تو تاپیک هام قبلیم گفتم و عکس ماشین هم گذاشتم..)امروز 1403.5.22 پنجمین عملشون هست ولی هنوز خوب نشدن😭1403.6.3 پدر بزرگم رفتن تو کما 💔💔💔اما بعد سه ساعت  برگشتن😭 خدایااا شکرت ممنونم خدایا مرسی ک پدربزرگم برگشت 😭😭💔💔💔 مبشه اگر امضام رو می‌بینید صلوات بفرستید دعا کنین خوب بشن ؟.انشاالله شماهم به حاجت دلتون برسین🖤
😳😑کپی همسایه ماست منم یبار حموم بود انقدددددد در زد هول کردم گفتم شاید یکی یه چیزیش شده اینطوری در ...

وای خدایا اینم همینه😐😐😐✋

یهو ساعت دوازه شب میبینی میاد میگه دخترم بهونه تخم مرغ گرفته نداری تو خونه دوتا دونه بدی