2777
2789
عنوان

اگه از دوتا ظرف همسایه یکیشو پرکنم برگردونم بد میشه ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1224 بازدید | 66 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه هیچ زشتی نداره که داخل یکیش چیزی بزاریزشت اونه که خیلی وقته ظرفها پیشته

من ازشون نخواستم برام چیزی بیارن 

چیزیم بود ک اصلا خوشمون نمی اومد تا مدتها موند اخرشم ریختم رفت 

میدونم زشته خیلی وقته دستمه توجیه پذیر نیست ولی واقعا تمایلی به رفت و امد باهاشون ندارم 

باردارم هستم اصلا حالم دست خودم نبود یه چیزی درست کنم واسشون بزارم💔

مرسی عزیزم♡

تو رو خدا زود طرفهاشون رو فقط بدید 

ما ظرف برای ترحلوا دادیم ۲ ماه بعد میارن 

اخه یعنی چی ؟ بعد یکی دونفر هم نیست خب زیادن 

تو یک بار مصرف هم آدم میگه زشته 

عزیزم چی میخوای توش بزاری؟؟ چون منم ظرف دوستم دستمه موندم چی بزارم توش😭

میشه برای پدر بزرگم دعا کنید یک سال پیش (1402.3.19)تصادف وحشناکی داشتن (تو تاپیک هام قبلیم گفتم و عکس ماشین هم گذاشتم..)امروز 1403.5.22 پنجمین عملشون هست ولی هنوز خوب نشدن😭1403.6.3 پدر بزرگم رفتن تو کما 💔💔💔اما بعد سه ساعت  برگشتن😭 خدایااا شکرت ممنونم خدایا مرسی ک پدربزرگم برگشت 😭😭💔💔💔 مبشه اگر امضام رو می‌بینید صلوات بفرستید دعا کنین خوب بشن ؟.انشاالله شماهم به حاجت دلتون برسین🖤

نمی‌دونم چرا خیلی مادرا اینقدر برا درس و مشق بچه کلاس اولیشون می‌شینن و حرص و جوش میخورن پا درساشون وقتی قراره بزرگ شدن به جای آیا بنویسند عایا......😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫

وای اینقدر بدم میاد همسایه چیزی بیاره😂✋برا برگردوندن همش حس میکنی این زشته این کمه اون بده

منم دوستندارم بیاره

درم باز نکنم انقد در میزنه تا محبور شم باز کنم

من ازشون نخواستم برام چیزی بیارن چیزیم بود ک اصلا خوشمون نمی اومد تا مدتها موند اخرشم ریختم رفت میدو ...

کاملا درکت میکنم..همسایه منم یه چیز الکی مسخره میریزه توظرف میاره...اصلا دوست ندارم چیزی بدم که چرخه ادامه پیدا کنه ولی خالی هم روم نمیشه بفرستم

بدمیاد آدم تو معذورات قرار میدن

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
نمی‌دونم چرا خیلی مادرا اینقدر برا درس و مشق بچه کلاس اولیشون می‌شینن و حرص و جوش میخورن پا درساشون ...

من چندین سال ادبیات تخصصی خوندم

از بازی با کلمات خوشم میاد چه ربطی ب تحصیلات داره 

مرسی عزیزم♡

نه من یه موقع چیزی به همسایه میدم اگر ظرف بذارچند وقت بدش بیاره زشت میدونم خالی اورد اورد فقط زود بیاره خودم خجالت می کشم بگم ظرف بده طرفم تا دو هفته بعد  ظرف نمیاره

من ازشون نخواستم برام چیزی بیارن چیزیم بود ک اصلا خوشمون نمی اومد تا مدتها موند اخرشم ریختم رفت میدو ...

من سرزنشت نکردم

و کسی هم با نذری دادن با شخصی رفت و آمد نمیکنه

فکرتو مشغول این چیزا نکن 

نیازی نیست چیزیزدرست کنی

نهایت شکلاتی یا خوراکی دیگه بزار داخل ظرفشون و بده بهشون

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
کاملا درکت میکنم..همسایه منم یه چیز الکی مسخره میریزه توظرف میاره...اصلا دوست ندارم چیزی بدم که چرخه ...

دقیقا😑😑😑😑😑😑😑

حالا خیلیم اصرار داره ب رفت و امد 

واقعا معذبم 

راستشو بخوای یکمم عمدی زیاد نگه داشتم ظرفاشو بلکه ناراحت شه یکم

دیگه نیاره

حیفمم میاد بریزم بره نعمت خداست