واقعا موندم باید بخندم یا گریه کنم! خواهرشوهرم از وقتی فهمیده قراره عروسی بگیریم، دست از سرم برنمیداره. از انتخاب سالن گرفته تا مدل لباس عروسم، همهچی رو خودش میخواد انتخاب کنه. حتی میگه آتلیهای که پارسال دوستاش رفتن بهترینه و نباید چیزی رو که پیشنهاد میده رد کنم! نامزدم هم میگه اون گناه داره چون تو کرونا نخواست عروسی بگیره الان داره اینجوری میکنه بذار دلش خوش باشه. هی میگم خواهر شوهرم گناه داره ولی نامزدم هم داره همش طرف اونو میگیره و ناراحتم میکنه. نسبت به ازدواج دو دل شدم نامزدم خیلی پسر خوبیه پولداره خوشتیپه کادو عقد یه ماشین بهم هدیه داد قراره همه خرج عروسیمون رو هم اون بده. جهازمم خریدم چیدیم تو خونه جدیدمون ولی وقتی اینجوری طرف خواهرشو میگیره که داره دخالت میکنه من چیکار کنم؟؟؟؟ تروخدا راهنماییم کنید دو دل شدم!
نمیشه اون کار خودشو بکنه من کار خودمو عروسیم اردیبهشته هیچ کاری نکردم هنوز اصا نمیدونم کجا برم لباس ...
من پارسال عروسی گرفتم پدر شوهرم چون مریض بود دکترا جوابش کرده بودن خیلی فورس خواستیم همه چی رو اوکی کنیم عروسی مون رو بگیریم یادمه یه سایتی توی اینترنت پیدا کردم که همه چی رو بهم معرفی کرد و مشاوره ش هم رایگان بود واقعا خداروشکر که پیداش کردم وگرنه باید وایمستادم بعد سال فوت پدرشوهرم عروسی میگرفتم اسمش هم به عروسی ربط داشت واقعیتش الان یادم نیست بذار یکم سرچ کنم بهت میگم شاید بتونه بهت کمک کنه اینطوری تا خواهرشوهرت بخواد برات تصمیم بگیره تو برنامه ریزیت رو انجام دادی کارات رو تکمیل کردی اینطوری دستش می مونه توی پوست گردو
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
نامزدم باهام اوکیه ولی میتونم تو چشاش ببینم که خانواده شو دوست داره. بعضی اوقات میاد طرف منو بگیره خ ...
عاقل باش یه سالن خوب در نظر بگیر بعد به خواهر شوهرت بگو بیاد بریم اینجا هم ببینیم وقتی رفتین اونجا بگو وای همینو میخوام خیلی قشنگه همونجا سالن رو اوکی کن همینطور باقی کارها