2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم داره برنامه ریزی عروسیم رو میکنه دارم دیونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 38 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب مگه عروسی من نیست؟ اصلا از من نمیپرسه که تو اینو دوست داری یا نه

اگه اینایی که میگه واقعاخوبه وتکه که دیگه قبول کردنش خیلی خوبه 

خواهرشوهرت بیش ازحدمهربونه اینطوری بکنی ازاول زندگیت رولج ولجبازی میفته 

حالااگه دیدی داره بدجنس بازی درمیاره وچیزهای بدیوبرات انتخاب میکنه بگونه من اینونمیخام ولی اگه واقعاانتخاباش خوبه چرالجبازی؟

ببین باید شوهرتون بکشی طرف خودتشاید مسخره باشه از الان ولی باید براش دلبری کنیمردا تا دلبری ببینن بر ...

نامزدم باهام اوکیه ولی میتونم تو چشاش ببینم که خانواده شو دوست داره. بعضی اوقات میاد طرف منو بگیره خواهرش اذیت میکنه. بعد جلو خانواده ها موش میشه انگار ما داریم زورش میکنیم این کارا رو بکنه

ببین به نظر من تو روش موافقت کن ولی کار خودت رو انجام بده زیاد حساس نشو اگه شوهرت هم چیزی گفت خودت رو مموش کن شده اشک تمساح بریز بگو که شب عروسی هر کسی رویایی ترین و خاص ترین شب زندگیشه پس اگه باب میلش نباشه هیچوقت نمی تونه به عنوان خاطره ی خوب ازش یاد کنه بعدا که برید زیر یه سقف میتونی قشنگ خرش کنی الان زیاد به خودت سخت نگیر واقعا ارزش نداره من خودم خواهرشوهرم توی دوران نامزدیم دخالت میکرد ولی دیگه خودش شوهر کرد ادم شد  

به نظرم اون چیزهایی که اون پیشنهاد میده رو هم بررسی کن ولی خودت هم پیگیر باش و در نهایت اون چیزی رو ...

آخه انتخابش واقعا افتضاحه یه سلیقه گندی داره اصا دلم نمیخواد چیزی بهم معرفی کنه

ببین به نظر من تو روش موافقت کن ولی کار خودت رو انجام بده زیاد حساس نشو اگه شوهرت هم چیزی گفت خودت ر ...

نمیشه اون کار خودشو بکنه من کار خودمو عروسیم اردیبهشته هیچ کاری نکردم هنوز اصا نمیدونم کجا برم لباس بخرم باغ بگیرم میکاپ و اینا همش رو هم جمع شده