دلبرودلربای_سایت مدیر استارتر عضویت: 1402/09/16 تعداد پست: 1329 عنوان کسی تاحالا از شامپو رنگ دکسی استفاده کرده لطفا بیاین 120 بازدید | 13 پست کسی استفاده کرده رنگ طلاییش رو موی فهوه ای رنگمیگیره موندگاریش چقده اسیب نمیزنه ن؟ کاربری دست دو نفر(موقت) کاربری ماهلین_۰ تعلیق شده موقتی این اکانتو گرفتم دیروز | 16:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sajeed عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 293 سلام عزیزم.من آرایشی ام فروشنده ام.روبیکا بهم پیام بده نظرات رو برات بفرستماینم آیدیمه:Aryas_admin
دلبرودلربای_سایت مدیر استارتر عضویت: 1402/09/16 تعداد پست: 1329 سلام عزیزم.من آرایشی ام فروشنده ام.روبیکا بهم پیام بده نظرات رو برات بفرستماینم آیدیمه:Aryas_admin دورت بگردم روبیکا ندارم فقط اینستا گرام دارم کاربری دست دو نفر(موقت) کاربری ماهلین_۰ تعلیق شده موقتی این اکانتو گرفتم
sajeed عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 293 دورت بگردم روبیکا ندارم فقط اینستا گرام دارم اینستاگرام فعال نیستم خیلی.اسکرین شات چت رضایت هاش هست.خودم استفاده نکردم چون موهام خوش رنگه ولی مشتریا راضی ان و میگن تا یک ماه هم ماندگاری داره.
دلبرودلربای_سایت مدیر استارتر عضویت: 1402/09/16 تعداد پست: 1329 اینستاگرام فعال نیستم خیلی.اسکرین شات چت رضایت هاش هست.خودم استفاده نکردم چون موهام خوش رنگه ولی مشت ... روی موهای قهوه ای رنگمیگیره؟ کاربری دست دو نفر(موقت) کاربری ماهلین_۰ تعلیق شده موقتی این اکانتو گرفتم
دلبرودلربای_سایت مدیر استارتر عضویت: 1402/09/16 تعداد پست: 1329 اینستاگرام فعال نیستم خیلی.اسکرین شات چت رضایت هاش هست.خودم استفاده نکردم چون موهام خوش رنگه ولی مشت ... پسمیگنمامدگاریش بالای یک ماه کاربری دست دو نفر(موقت) کاربری ماهلین_۰ تعلیق شده موقتی این اکانتو گرفتم
sajeed عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 293 پسمیگنمامدگاریش بالای یک ماه نه بستگی داره.مشتریای ما که میگن یکماهه حتی همکاران تست گرفتن گفتن یکماه نهایت
دلبرودلربای_سایت مدیر استارتر عضویت: 1402/09/16 تعداد پست: 1329 چه رنگی میخوای؟کدوم شهری؟ببینم دارم برات بفرستم! طلایی همدان کاربری دست دو نفر(موقت) کاربری ماهلین_۰ تعلیق شده موقتی این اکانتو گرفتم
sajeed عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 293 طلایی همدان آره دارم موجوده.برا خرید اولی ها ارسال رایگان برای خرید ۳۰۰ به بالاست ولی برا شما من رایگان میزنم😇.قیمتشم 262 تومن250 حساب میکنم💖💖 اگه خواستی!
دلبرودلربای_سایت مدیر استارتر عضویت: 1402/09/16 تعداد پست: 1329 آره دارم موجوده.برا خرید اولی ها ارسال رایگان برای خرید ۳۰۰ به بالاست ولی برا شما من رایگان میزنم😇. ... مرسی عزیزم ولی میشه قیمت خرید خودتونم بدونم؟ چون چند جا زده بود ۱۸۰ و ۱۵۰ کاربری دست دو نفر(موقت) کاربری ماهلین_۰ تعلیق شده موقتی این اکانتو گرفتم
sajeed عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 293 مرسی عزیزم ولی میشه قیمت خرید خودتونم بدونم؟ چون چند جا زده بود ۱۸۰ و ۱۵۰ اونا معمولا از قبل دارن این قیمت میدنخرید 210
sajeed عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 293 مرسی عزیزم ولی میشه قیمت خرید خودتونم بدونم؟ چون چند جا زده بود ۱۸۰ و ۱۵۰ با ارسالش هم همون درمیاد معمولا