2777
2789
عنوان

اشتباه پزشکی

269 بازدید | 31 پست

سلام کسی اطلاع داره زخمی که به اشتباه پزشک ایجاد شده و بعد از ۳۲ روز خوب نشده و خود دکتر هم نامه استراحت داده برای این ۳۲ روز میتونم شکایت کنم ؟ این ۳۲ روز بیکار شدن منم خسارتشو میده؟ کسی هست بتونه مشاوره حقوقی بده یا اطلاع داشته باشه؟ممنون

خسارت از دکترعجب مردم آویزونی

ایشالله سرت بیاد از تو اظهار نظر نخاستم از کسی ک قانون و وجدان حالیشه پرسیدم یه حفره ۴ سانتی تو بدنم بوجود اومده بعد عمل که ۳۲ روزه خوب نشده اظهار نظر نکنی نمیگن نفهمی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

در قانون مجازات اسلامی، ماده ۴۹۵ به وضوح به قصور پزشکی و مسئولیت پزشک اشاره دارد. طبق این ماده:

هرگاه پزشک در اثر تقصیر یا اشتباه در درمان یا اقدامات پزشکی خود، موجب صدمه یا خسارت به بیمار شود، مسئول است. چنانچه بیمار رضایت داده باشد، پزشک تنها در صورت تقصیر (غفلت، بی‌مبالاتی، عدم مهارت، یا عدم رعایت موازین فنی) مسئول است.

بنابراین، رضایت بیمار به معنای رفع کامل مسئولیت پزشک نیست و اگر پزشک تقصیر کند، همچنان مسئولیت قانونی دارد

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

من مادرم با اشتباه پزشکی فوت کرد کمیته تشکیل دادن گردن نگرفتن حالا برا یه حفره عمرا گردن بگیرن،نظام پزشکی بشدت پشت پزشکاست

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
خدا رحمتش کنه متاسفانه ایران اینجوریه 💔

ممنون عزیزم،بله متاسفاته،اونجا چه ادماییرو دیدم که سر اشتباه بینیشون کلا افتاده بود یا نابینا شده بودن حالا هرچقدرم جریمه بدن ولی دیگه چه فایده!

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

امیدوارم زودتر خوب شید 

اینکه همیشه یه درصدی خطای پزشکی هست رو نمیشه انکار کرد ولی بعضی وقتها عکس العمل بدن به بعضی داروها و پیش امدها و مراقبت های مریض بعد درمان نحوه ی مصرف داروها باعث یه سری اتفاقات میشه که دکتر درش دخیل نیست و متاسفانه همه به پای دکتر بد بخت نوشته میشه 

پزشک قانونی فقط میتونه تعیین که که دکتر مقصر بوده یا نه 

حالا من کاری به قضیه خسارت ندارم ولی بهتره به جای اینکه بگی عجب مردم آویزونی یه مقدار هم از این جهت نگاه کنی که چرا یه پزشک باید سهل انگاری کنه یا اطلاعاتش کم باشه که بیمارش آسیب ببینه .اینطور که استارتر میگه زخم به خاطر اشتباه پزشک بوجود اومده 

برو باباحال و روزت معلومه

برو جای دیگ فضولی کن ان شالله سر عزیزانت بیاد آدم بی وجدان احتمالا خودتم مثل همین دکترای بی وجدان هستی و انسانیت تو وجودت نیس ک اینجور حرف میزنی الانم گمشو

امیدوارم زودتر خوب شید اینکه همیشه یه درصدی خطای پزشکی هست رو نمیشه انکار کرد ولی بعضی وقتها عکس الع ...

بعد عمل زخم رو باز گذاشته افتاده به دستو پا شکایت نکنم ولی حاضرم نیس خرج درمانمو بده