2777
2789
عنوان

اشتباه پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 31 پست
خودش چی میگه ؟میگه علتش چیه؟

میگ چندماه طول میکشه خوب بشه ولی شکایت نکن میگم هزینه درمان بده من برم درستش کنم میگ چندماه دیگ خودم درستش میکنم میگم نمیخام بدم دست شما نمیفهمه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من مادرم با اشتباه پزشکی فوت کرد کمیته تشکیل دادن گردن نگرفتن حالا برا یه حفره عمرا گردن بگیرن،نظام ...

کمیته نشخیص داده قصور نبوده

بعد شما تشخیص دادین قصور بوده؟!

مردم فرق عارضه درمان با قصور پزشکی رو نمیدونن

انتظار دارن پزشک دست زد بهشون بدون هیچ عارضه ای شفا بگیرن

غیر از این باشه هم پزشک خطا داسته

کمیته نشخیص داده قصور نبودهبعد شما تشخیص دادین قصور بوده؟!مردم فرق عارضه درمان با قصور پزشکی رو نمید ...

بله تشخیص داد قصور بوده با قرص،ولی پزشک فقط متهم شد پنج میلیون بده! ما مجدد شکایت کردیم چون دنبال پول نبودیم دنبال بستن مطب بودیم اینبار پزشک کلا مقصر شناخته نشد،شمام اطلاع نداری مثل قاشق نشسته نپر وسط،انکار چشم نداری این همه قصور پزشکیو ببینی شایدم چشم داریولی عقل ندارب

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
میگ چندماه طول میکشه خوب بشه ولی شکایت نکن میگم هزینه درمان بده من برم درستش کنم میگ چندماه دیگ خودم ...

اگر بتونی قانعش کنی هزینه درمان رو بده بهتر از شکایته چون شکایت کردن هم ممکنه طول بکشه و معلوم نیست به اون نتیجه ای که میخای برسی

چشم و عقل رو شما داری فقطحیف ادب نداری

انشالله به عزیزت قرصی که نیاز نباشه و ممنوع شده باشرو بدن تا بفهمی قصور پزشکی یعنی چی

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
بعد عمل زخم رو باز گذاشته افتاده به دستو پا شکایت نکنم ولی حاضرم نیس خرج درمانمو بده

من دلیل علمی  این کار رو نمیدونم ولی شاید دلیلی  داشته 

مثلا با بستن اون زخم  نمیشده داخل اون قسمت رو چک کرد به هر حال شما به امید بهتر شدن رفتید برای درمان حقتونه که با وجود هزینه های مالی و تحمل درد  توقع داشته باشید که حالتون بهتر بشه 

ولی کاش بدونید الان دکترها چجوری مدرک میگیرن میز تشریح و جسد به اندازه ی کافی نیست اصلا اموزش درستی داده نمیشه بهشون تحمل شیفتهای طولانی تو بدترین بخش ها با حقوق خیلی کم  سالهای زیاد تحصیل براشون سخته  هزینه های زندگی توقع مردم و اطرافیان ازشون 

به هر حال اگه میدونید قصور پزشکی بوده حتما پیگیری کنید 

بازم ارزوی سلامتی دارم براتون  

انشالله به عزیزت قرصی که نیاز نباشه و ممنوع شده باشرو بدن تا بفهمی قصور پزشکی یعنی چی

انشاالله یکم نور به دل سیاهتون برسه که انقدر راحت دعای شر برای بقیه نکنید

بیچاره دکتری که گیر امثال شما افتاده

انشاالله یکم نور به دل سیاهتون برسه که انقدر راحت دعای شر برای بقیه نکنیدبیچاره دکتری که گیر امثال ش ...

به امید خدا همچین دکتری گیر شمام میفته،دنیا گرده

دنبا که گرده، شاید از گردیش اصلا همچین بلایی سرتون اومدهضمنا به حرف گربه سیاه بارون نمیباره

من اولین باره تو زندگیم کسیو نفرین میکنم چون حرفت واقعا ناحق بود،خدا جای حق نشسته انشالله به حق ضریحی که روبروش نشستم جواب دلی که شکستیو میدی