2777
2789
عنوان

چه حس شیرینو تلخیه

266 بازدید | 27 پست

دوس داشتن یه طرفه.و پنهونی:)از اینا که نمیدونی طرف بهت چه حسی داره 

هم تلخه هم شیرین 

اصن یجوریم ،دقیقاااااااا نمیدونم چطوری اما دلم انگارخالییه🥲تو دلم انگار سره🥲یهو قلبم انگار لیز میخوره یچی توش:)))))))))))))هم مزخرفه هم باحال

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻 

باحاله تا وقتی که بدونی طرف صد در صد سینگله

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باحاله تا وقتی که بدونی طرف صد در صد سینگله

حسم میگه هست 

بعد اینکه کلاااا دوروز یبار آنلاین میشه 

و اینکه خانوادش سنتی ان🥲

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻 

حسم میگه هست بعد اینکه کلاااا دوروز یبار آنلاین میشه و اینکه خانوادش سنتی ان🥲

خب پس خدا رو شکر 🥺❤️

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

و در نهایت تلخههه:)عشق یه طرفه خیلی بدهسعی کن درگیرش نشی انشاءالله به وقتش یکی بهترش میاد

نه همه سعیمو میکنم بیشتر درگیرش نشم 

چون هنوز مطمعن نیسم ازش🥲

من چند سال یکیو دوس داشتم ولی خو بدترین حرفارو بهم زدهرچند منم اونقد باهاش خوب نبودم

عزیزم:))🙃🫂

بعد ی مدت نفهمیدی ک طرف زن داره عشق و عاشقی از سرت بپره😂😂 حس خیانت ب ادم دس میده

وااااای 

الهی بمیرم🙃💔چقد تلخ 

نه اینو میشناسم:)