لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ولی مدلای پایین سامسونگ میشه گرفت که کیفیتشون خوبه
تو دیجی کالا سرچ کن میاره
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️
منم سامسونگ رو پیشنهاد میدم خودم هم هواوی داشتم هم سامسونگ شیائومی هم اطرافیان داشتن ولی هیچی مثل سامسونگ نیس برای دخترم هم a55خریدم دو ماه پیش خیلی تحقیق کردم در مورد گوشی که بخرم تو بازار موبایلم از هر کسی پرسیدم سامسونگ رو گفتن شیائومی گفتن قطعاتش نیس اگه خراب بشه زودتر هم نسبت به سامسونگ مشکل پیدا میکنه
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
من برای دخترم خریدم خیلی راضی هستیم در موردش هم خیلی تحقیق کردم قبل خرید همه راضی بودن همه چیش در حد عالی هست صفحه نمایش و پردازنده و دوربین در حد قابل قبول من با حافظه ۲۵۶ و رم ۸ گرفتم یه کارت حافظه ۲۵۶ هم براش خریدم با سرعت ۱۰۰ که دیگه اوکی باشه از لحاظ فضای ذخیره سازی
من از بازار موبایل ایرانیان خریدم فقط اونجا بچرخ هر کی واسه خودش یه قیمت میده حتی گلس و قاب و کارت حافظه رو خیلی با قیمت های متفاوت میدن حتما از چند تا مغازه سوال کن بچرخ بعد بخر