2777
2789
عنوان

برای بودجه ده میلیون چه گوشی پیشنهاد میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 47 پست
من ۳ ساله دارم این همه ازش کار میکشم تموم حافظشم اشغال کردم یکبار هنگ نکرد چرا چرت میگید اسم گوشیو ...

😐 پس چرا مال من انقد هنگ می‌کنه و خود به خود خاموش میشه 

با اینکه خیلی هم ازش کار نمی‌کشم و دست بچه و اینام نمیدم 

•💎•

از چه لحاظ راضی نیستی

ایفون هم دارم  شیامی هم دارم. شیامی واسه دم دستمهه والله از آیفون بهتره باطریش هم ک هیچیش نمیشه تو با آیفون ۱۳  کار کن  ببین باطریش اگر زیر ۲۰ درصد بشه نزنی ب شارژ سلامت. باطریش بعد ۴ ۵ ماه میشه ۷۵ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برا من نوت ۱۱ اس هست

من نوت ۱۱ پرو 

که مثلاً خیلی ازش تعریف میکردن 😐 

کلا هیچی به پای سامسونگ نمی‌رسه 

۴ سال سامسونگ داشتم یه بار اذیتم نکرد که این لعنتی اذیت می‌کنه 

فقط منتظرم یکم وضعم بهتر شه برم یه سامسونگ بخرم

•💎•

از رده های سامسونگ میتونی a06 و a16 بخری ... 

از ایفون که هیچی از شیایومی هم نمیدونم

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

من نوت ۱۱ پرو که مثلاً خیلی ازش تعریف میکردن 😐 کلا هیچی به پای سامسونگ نمی‌رسه ۴ سال سامسونگ داشتم ...

من ۱۵ سالِ همیشه سامسونگ داشتم آخ نمیگه 

نه هنگ میکنه نه باطریش مشکل پیدا میکنه 

تازه من خیلی استفاده میکنم همش دستمه

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️