2777
2789

داداشم وقتی نی نی بود یعنی تا قبل از اینکه غلت بزنه چون نوزاد نارس بود مامانم برای اینکه ویتامین D بگیره وقتی از بیدار بود حدود ۱۵_۳۰ دقیقه(روزی کلا یک ساعت) میزاشت روی تخت خوابشون که پنجره بزرگی کنارش بود و پرده رو جمع میکرد که نور آفتاب بخوره به داداشم ولی پنجره بسته بود ولی منطقه ما خیلی گرمه و آفتاب شدید 

خلاصه کل بدنش روغن مالی میکرد لباسم نازک و دست و پاهاش کاملا بیرون بودن 

الان نزدیک یک سالشه روی بدنش یه لکه های سفیدی وجود داره  یعنی ممکنه از این باشه که رو آفتاب میزاشته🤔این لکه ها خیلی زیادن و بیشتر هم رو دست و پا هستن ولی کمرنگ هستند طوری زیاد دقت کردم متوجه شدم 

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای نجات مادرم از پیوند کبد یه صلوات میفرستی؟🥺آن کس که مرا کراش خود پندارد کفرش به کنار عجب کراشی دارد😁⁦💁🏻‍♀️⁩تیر کنکورمه🥺✨بلوچم🩵!عاشق شیرینی نارگیلی و گلوریا هاردی😍🫀

خاله ام میگه پیسی هست😭تروخدا کسی تجربه داره دریغ نکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای نجات مادرم از پیوند کبد یه صلوات میفرستی؟🥺آن کس که مرا کراش خود پندارد کفرش به کنار عجب کراشی دارد😁⁦💁🏻‍♀️⁩تیر کنکورمه🥺✨بلوچم🩵!عاشق شیرینی نارگیلی و گلوریا هاردی😍🫀

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

لک افتاب قهوه ایو اینک درحد ۱۰،۱۵دقه در روز افتاب گرفتن خیلی هم خوبه

ممنون 

کلا بخوام بگم روزی یک ساعت جلو آفتاب بود نیم ساعت صبح نیم ساعت ظهر 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کسی نیس؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنون کلا بخوام بگم روزی یک ساعت جلو آفتاب بود نیم ساعت صبح نیم ساعت ظهر

دکتر متخصص باید تشخیص بده.

بیچاره بچه رو گذاشتید زیر ذره بین از پشت شیشه؟

الان که زمستونه که چند وقته آفتاب نداریم تو گرما اینکارو باهاش نکنید.