2777
2789
عنوان

بچه ها با ورزش واقعا میشه اندام خوب و تو پری داشت یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 40 پست
ببین ورزش نکردم ولی میخوام شروعش کنمو طبق تحقیقاتم و پرس و جو کردن، بله قطعااا میشهفقط باید هم ب ورز ...

به نظرت تو خونه هم میشه؟باشگاه واقعا خیلی گرونه😑

بعد اینکه واسه تغذیه حتما باید پودر و مکمل مصرف کرد یا بدون اونا هم میشه؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ارهمیشودمن ده کیلو با ورزش وزن گرفتم۳،۴ سانت کمرم بزرگ شد، اما ۱۲ سانت باسنم بزرگ شدورزش و رژیم نگهد ...

چقد خوببب 

باسنت از چند ب چند شد؟

من دور کمرم الان 69هست و دور باسنم 96

باید چند بشن ک عالی و توپر جلوه کنه؟

الان پرم ولی ن خیلی... میخوام خیلی پر باشم

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
تغذیه ت چجوریه؟میشه توضیح بدیمن نمیتونم رژیمای خیلی گرون بگیرم. الان مکمل و پودر و اینا مصرف میکنی؟ ...

مکمل نمیخورم پرپروتئین میخورم 

شکر و...محدود مصرف میکنم 

هر چی تو میخوری رو منم میخورم منتهی مراتب 

من کمتر 

برنج هم میخورم 

اصلا محدودینی نداره 

مغذیجات میخورم نان لواش محدود 

بربری و سنگک کم میخورم 

هله هوله کم میخورم فسد فود سالی ب سالی میخورم

ببین 

ا ی جایی ب بعد بحث سلامتیه تا هیکل اینو یادت باشه 

سلامت عضلات و استخوان و مفاصله

درکنار رژیم عالیهنه اتفاقا باسن رو خوش فرم میکنه کمر هم بشدت باریک میشع😍

😍😍😍😍😍چ عالی

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
چقد خوببب باسنت از چند ب چند شد؟من دور کمرم الان 69هست و دور باسنم 96باید چند بشن ک عالی و توپر جلوه ...

عزیزم الانم پری دیگه، میخوای چکار😅😂

کمرم 72

پایین تنه م 102

پر هستی فقط فرم بده

برای پایین تنه: 

اسکات

لانگز

ددلیفت

سلام ژاپنی

خیاطه دمبل

کگل

کیک بک پشت و کیک بک بغل

خوبه

سرچ کن طرز درست رفتنشو ببین

فقط گرم کن قبلش

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
بعد چه مدت نتیجه گرفتی؟تغذیه ت چجوریه؟

من بجز قند و شکر و نوشابه و نوشیدنی انرژی زا و گاز دار

همه چییی میخورم

غذاها زیاد، تخم مرغ و سیب زمینی و اجیل و پفیلا خونگی و ژله و بستنی

روزی ۲۵٠٠ کالری به بالا میخوردم

من تو سه ماه

اما بدنها باهم فرق دارن باید صبور باشی. 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
به نظرت تو خونه هم میشه؟باشگاه واقعا خیلی گرونه😑بعد اینکه واسه تغذیه حتما باید پودر و مکمل مصرف کرد ...

اره قطعا میشه

اتفاقا راجع بهش خوندم گفتن میشه و خیلیا نتیجه گرفتن

باید حرکات درست بزنی

ی کش پیلاتس بخر و جا وزنه هم از ی کوله پر از کتاب یا دوتا بطری پر از شن استفاده کن

و اینک تخم مرغ و سیب زمینی آب‌پز و پروتئین زیاد مصرف کن مخصوصا بعد ورزش

هر روز ورزش نکن چون بدتر عضلاتت میسوزه، سه روز در هفته برا حجم گرفتن کافیه

برا باسن حرکات اسکات و انواعش رو انجام بده

عزیزم الانم پری دیگه، میخوای چکار😅😂کمرم 72پایین تنه م 102پر هستی فقط فرم بدهبرای پایین تنه: اسکاتل ...

خیلی دوس دارم سایز دور باسنم افزایش پیدا کنه 

مخصوصا کنار رونام

مرسی قشنگم بابت راهنماییت😍🫂

مکمل نمیخورم پرپروتئین میخورم شکر و...محدود مصرف میکنم هر چی تو میخوری رو منم میخورم منتهی مراتب من ...

پس یعنی وعده های غذاییت معمولین؟ فقط قند و فشت فود و هله هوله نمیخوری درسته؟

بعد پروتئین چه برندی مصرف میکنی؟ تغذیه تو خودت رعایت میکنی یا مربی لبهت داده