2777
2789
عنوان

بچه ها با ورزش واقعا میشه اندام خوب و تو پری داشت یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 40 پست
من بجز قند و شکر و نوشابه و نوشیدنی انرژی زا و گاز دارهمه چییی میخورمغذاها زیاد، تخم مرغ و سیب زمینی ...

من کل بدنم لاغره ولی شکم و پهلو دارم و خیلی عجیبه که فقط چربیا میرن تو اون قسمت

وگرنه هیچ جای دیگم اصلا چاق نیست

به هرکی میگم شکم دارم باورش نمیشه بعد که نشون میدم باور میکنن😑

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پس یعنی وعده های غذاییت معمولین؟ فقط قند و فشت فود و هله هوله نمیخوری درسته؟بعد پروتئین چه برندی مصر ...

تغذیه خودم رعابت میکنم 

پروتئین نمیخورم پُر پروتیین میخورم😂

بله 

غذام گاهی هم زیاد میشه 

مثلا امروز صبح ۲ تا تخم مرغ آب پز خوردم

نه خودم رعایت میکنم البته همسر منم خودش ورزشکاره این مزید بر علته 

راحتترم تو غذا درست کردنامون

من کل بدنم لاغره ولی شکم و پهلو دارم و خیلی عجیبه که فقط چربیا میرن تو اون قسمتوگرنه هیچ جای دیگم اص ...

عجیب نیست

چون بی تحرکی حتما... 

چاقی موضعی دارید

اولا باید ورزش و شروع کنین

دوما یکجا نشستن و ترک کنین

سوما در روز شش تا هشت لیوان اب بخورید

تخم مرغ و مرغ بخورید

کربوهیدرات و محدود کنین

اروم اروم غذا بخور خوب بجو عش

خونه خوبه ورزش کنی، اما باشگاه قطعا بهتره

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
الان پیج یا برنامه خاصیو دنبال میکنی؟ رو چه برنامه ای میخوای شروع کنی؟

ن

میخوام از رو کلیپ های تل انجام بدم

من وقتم محدوده و ی روز در میون میخوام انجامش بدم

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
ارهمیشودمن ده کیلو با ورزش وزن گرفتم۳،۴ سانت کمرم بزرگ شد، اما ۱۲ سانت باسنم بزرگ شدورزش و رژیم نگهد ...

با چه ورزشهایی وزن گرفتی؟ میشه بگی؟

و اینکه دارو و اینا هم مصرف میکردی یا نه مثلا ویتامین و اینا

دلم واقعی شدن سناریوهای ذهنمو میخواد.
با چه ورزشهایی وزن گرفتی؟ میشه بگی؟و اینکه دارو و اینا هم مصرف میکردی یا نه مثلا ویتامین و اینا

نه عزیزم

برنامه من سه ماه اول نتیجه گرفتم

هر ماه هم یک برنامه، یعنی سه برنامه

نوشتم تو تاپیک حرکات و مابقی هم با دستگاه بودن

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱