2777
2789

ی خونه ویلایی توو محله دنج 

تنها چیزی ک ب فکرم اومد

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
چه مهربون ...کاش بمنم یه ارثی چیزی میرسید منم هدیه میدادم 🥲

به من قراره برسه اما گفتم نمیخوام بعدش فکر کردم دیدم مادرم گناه داره تصمیم گرفتم ارثمو بگیرم فقط برای خودش خیرات کنم چون میدونم برادرم اعتقادی به این چیزا نداره  خودشم داره دست خالی میره خیلی دلم براش سوخت اگه ببخشم به برادرم مادرم اون دنیا خیلی اذیت میشه  به خاطر همین میخوام بگیرم و به همون دست بدم به نیازمند واقعی هم گره از کار اون باز بشه هم اون دنیا به کار مادرم بیاد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به من قراره برسه اما گفتم نمیخوام بعدش فکر کردم دیدم مادرم گناه داره تصمیم گرفتم ارثمو بگیرم فقط برا ...

عزیزم خدا بیمارزه مادر عزیزتو جاش بهشت باشه ان شاء الله ❤️❤️❤️❤️

بهترین کارو میکنی ان شاء الله  بتونی به نیازمندان واقعی هدیه بدی و ثوابش برسه به روح مادر عزیزت❤️❤️🌹🌹

خیلی خوشحالم نینی سایت خیلی آدمای بزرگ قلبی داره😍

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم
عزیزم خدا بیمارزه مادر عزیزتو جاش بهشت باشه ان شاء الله ❤️❤️❤️❤️بهترین کارو میکنی ان شاء الله بتونی ...

ممنون  امیدوارم دعاهاتون مستجاب بشه  مادرم هنوز زنده هستن چند سال پیش چون ی قسمت از اموال برادرم به اسم مادرم بود و نگران مالش بود مجبور شدم تو جمع اعلام کنم که خیالش راحت شه حتی بهش گفتم بیا بریم ثبت دست خط بدم از مامان ارث نمی‌برم     مادرم چند وقتیه میگه حس میکنم رفتنی هستم حس خودمم بهش همینه به خاطر همین فکر کردم دلم براش سوخت پول خودشه براش زحمت کشیده بهتره برای خودش بمونه 

فعلا نمیتونم حتی به نقره هم فکرکنم😭😭😭هی دلم نمیخواد ببرمشون عروسی 😔

عزیزم کدوم شهری؟

ینی چند ساعت استیل بزاری تو گوششون بازم خون میاد ؟ یا طولانی مدت

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون امیدوارم دعاهاتون مستجاب بشه مادرم هنوز زنده هستن چند سال پیش چون ی قسمت از اموال برادرم به ...

شرمنده روم سیاه اصلا متوجه نشدم معذرت میخوام ...خدا عمر طولانی‌ به مادر مهربونتون بده❤️❤️شمام سلامت باشی همیشه ❤️❤️

عزیزم کدوم شهری؟ینی چند ساعت استیل بزاری تو گوششون بازم خون میاد ؟ یا طولانی مدت

شهرمو نمیتونم بگم یه وقت اشنایی میبینه....

اگه استیل بندازم هی میگن گوشم درد میکنه و ... دیگه نمیندازم خوشم نمیاد پیش بقیه هی دست به گوش بمونن بخاطر دوتا گوشواره استیل 😔😔

شهرمو نمیتونم بگم یه وقت اشنایی میبینه....اگه استیل بندازم هی میگن گوشم درد میکنه و ... دیگه نمینداز ...

مدل موهاشو جوری درست کن دیده نشده گوشاشون

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مدل موهاشو جوری درست کن دیده نشده گوشاشون

خرگوشی ببندم خوبه؟

استرسم از اینه گوش بقیه دخترا گوشواره ببینن بگن میخوایم 

خرگوشی ببندم خوبه؟استرسم از اینه گوش بقیه دخترا گوشواره ببینن بگن میخوایم

نمیدونم بخدا

امتحان کن ببین خوب میشه

گوشواره هم دیدن بگو خب گوشاتون درد میگیره

طلا استیل ک بلد نیستن بچه ها

1
5
10
15
20
25
30
35
40