2777
2789
عنوان

برای ازدواج چه ذکری چه دعایی پیشنهاد میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1276 بازدید | 129 پست
من اصلا دختر پر توقعی نیستم

عزیزم الهی ک خوشبخت شی 

شانس داداشم حیف ک خیلی از ما دورین از نظر مسافت 

دعا کن یه دختر خوبم قسمت داداشم بشه 

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تاالان که نشده متأسفانه

چند سالتوه؟ 

شـــبــی شـایـد رهــا کـردم... جـــهـــان پــر اظــطـرابــم را                                                        کـــســی ایـنجـا نــمـی فـهــمــند مــنــو، حــال خــرابــم را

رهاش  کن  من  خیلی  ختم  گرفتم  دوسال  تموم  البته  من  هنوزم  مجردم

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
عزیزم الهی ک خوشبخت شی شانس داداشم حیف ک خیلی از ما دورین از نظر مسافت دعا کن یه دختر خوبم قسمت دادا ...

ممنوپم عزیزم 

ولی من بلوچ هستم

شـــبــی شـایـد رهــا کـردم... جـــهـــان پــر اظــطـرابــم را                                                        کـــســی ایـنجـا نــمـی فـهــمــند مــنــو، حــال خــرابــم را
رهاش کن من خیلی ختم گرفتم دوسال تموم البته من هنوزم مجردم

چندساله

سی

باید بفکر باشین

همینجا یکی گفت سایت آغاز نو برا ازدواجه و شرایطش مث ادمو حوا نیس

نه خوم نمیاداز این سایتا

چندساله

۲۹

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
همین ماهه؟ بگم داداشم ندر نمکو انجام بده

من  نمک  هم  پخش  کردم  باز  نشد

1
5
10
15
20
25
30
35
40