2777
2789
عنوان

برای ازدواج چه ذکری چه دعایی پیشنهاد میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1237 بازدید | 129 پست

عزیزم خداتو شکر کن اگه مثل من و خواهرم و مادرم بدبخت بودید و شوهر و پدرای بد داشتید چیکار می کردید

پدرم و شوهر خواهرم کتک میزنن و خسیس و شکاک و بد اخلاقن و تهمت میزنن و خیلی بدیای دیگ دارن حوصله ندارم بگم..

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم خداتو شکر کن اگه مثل من و خواهرم و مادرم بدبخت بودید و شوهر و پدرای بد داشتید چیکار می کردیدپد ...

من و خواهرم طلاق گرفتیم

الهی پدرم سکته کنه. و بمیره بخدا انواع ظلما رو کرد درحقمون 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
سلام عزیزم ممنونم✨التماس دعا🙏🏻

سلامت باشید محتاح دعاتونیم حاجت روا عاقبت بخیر بشید ان شاالله🌷

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
اون تاپیک واسه خواهر زادمه

اها  عزیزم  خدا  حفظش کنه

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم