2777
2789
عنوان

شمابه بچه سه سالتون گوشی میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 29 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه من عادتش ندادم تاگوشیوبدی دستش دبگه ول نمی کنه یمدت بذارگریه کنه ازسرش بیفته بچه باگوشی کارنکنه راحتتربامحیط اطرافش ارتباط می گیره وذهنش بازمیشه 

بوسه ی خداروی زخم های قلباتون

به هیچ عنوان دستش ندید

الان نمیتونین کنترل کنین کی قراره کنترل بشه؟

بچه داداش منم از بچگی گوشی دادن دستش الان اختلال حواس پرتی داره، از ما گفتن بود.

سلام، متاهل، مهندس، دانشجوی دکتری، روانشناس نیستم بتونم در حد یه دوست خوب مشاوره میدم. لطفا فقط برای مشورت درخواست دوستی بدهید نه هیچ چیز دیگه ای. دوست عزیزم اگر برای همفکری پیام دادی، جواب محکمی دادم ناراحت نشو، قصدم کمکه.

اینکارو نکن

من ۹ سالگی گوشی دستم افتاد پشیمونم

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

نه نده دستش اگر هم میدی تایم بذار براش ساعت زنگ خورد گوشی رو بده بهت 

بشین فکر کن ببین دوست داری موقعی که تنهاست چه جور بازی هایی با خودش بکنه همونا رو تنهایی انجام بده وقتی هم خواست بیاد پیشت باهات بازی کنه بگو می‌خوام تنهایی نقاشی بکشم می‌خوام تنهایی لگو بازی کنم می‌خوام تنهایی آب بازی کنم 

اصرار کرد بذار بیاد ولی کم کم ترکش کن 

مثلا بذار توی حموم بازی کنه اوایل یه کم پیشش باش یه کم برو آشپزخونه برگرد بعد دیگه تایم کنارش موندن رو کم کن و بیشتر ازش فاصله بگیر بچه باید یاد بگیره چطوری خودش با خودش بازی کنه اینطوری کمکش می‌کنی 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

نه من قبلا میدادم بچه ام به شدت عصبی و بد اخلاق شده بود انگاری اعتیاد پیدا کرده بود به گوشی 

بردمش روانشناس گفت گوشیو ازش بگیر من دیگه بهش ندادم 

مگر در موارد خیلی کم در حد ماهی یکی دوبار خیلی بچه ام اخلاقش بهتر شده

نه هی هرازگاهی سر بهونه هاش یکی میریزم ی روز بازی میکنه با با یه بهونه پاک میکنم یهو ۳ ماه اینا اصلا نگا نمیکنه ب گوشی

مگ اینک فیلم عروسی یا اهنگ بزاریم ببینه همین

از اول خودم ندادم بهش

خدایا برای تک تک لحظه‌ها شکرت🤍

من دخترم دوسالشه یه مدت وحشتناک معتاد گوشی شد

میگم معتاد واقعا یسره دستش بود

یه ترفند پیاده کردم

انیمیشن مورد علاقشو ریختم تو گوشی. دیگه ب بازیا اهمیت نمیداد فقط انیمیشن ، بعد اون انیمیشن رو از روی گوشی پاک کردم ریختم رو فلش

الان دیگه دست ب گوشی نمیزنه فقط تلویزیون. میدونم اونم زیاد خوب نیس ولی بهتر از گوشیه.

همه بازیا رو هم پاک کردم روی همجای جوشیم رمز گذاشتم اصن گوشیم بدردش نمیخوره

همین کار رو بکن. 

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

منم مخالف صد درصدم ولی چ کنم ک بفیر از فرزند دوساله م دوتام محصل دارم و بخاطر مجازی و نمونه سوالات باید گوشی دستشون باشه 

کوچیکه ام ب اونا نگاه میکنه و بهونه گیری .....

دخترم یکی دوبار داد بهش 

اونم خوشش اومد الانم ول نمیکنه 

تا وقتی گوشی نبینه بهونه نمیکنه ولی وای بحال این ک یکی زنگ بزنه 

یا برداریم برای انجام کاری انقد گریه میکنه کلا جو خونه متشنج میشه