2777
2789
سنتون پایینه که ولی خوب بگو یه مدت صبر کن تا بیشتر آشنا بشیم عجله نکن

اره ولی ایشونم همینو میگه 

میگه الان نمیتونم ازدواج کنیم خب 

ولی تو رابطه باشیم 

تا شرایط اوکی شه بیام خاستگاری

بعد میگه اگه قصدت جدیه با من بیا تو رابطه 

و یسری انتظارات هم طبیعتا داره وقتی باهاش تو رابطم 

منم هنوز از خودم مطمعن نیستم ک آقا من میمونم یا نه 

چون دارم میگم من کسای خیلی بهتر هم میان سراغم 

ولی ایشونم بد نیست  اینطور ک من میدونم 

منم فک کنم ایشون از دسته دومه چون خانوادشم کلا آدمای زرنگی هستن ولی میدونی چیه قضیه ایشون میگه اگه م ...

میدونی چیه تو اصلا آمادگی ازدواجو نداری 

از یه پسر بیست و یک ساله نباید انتظار داشته باشی همه چی تموم باشه مگه اینکه خانواده پولدار داشته باشه 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی چیه تو اصلا آمادگی ازدواجو نداری از یه پسر بیست و یک ساله نباید انتظار داشته باشی همه چی تموم ...

نمیخوام ازدواج کنم ک الان 

بحث من اینه با این آقا جدی ادامه بدم رابطه رو یا نه 

چون ایشون میگه اگه قصدت جدیه بیا 

اره ولی ایشونم همینو میگه میگه الان نمیتونم ازدواج کنیم خب ولی تو رابطه باشیم تا شرایط اوکی شه بیام ...

چه انتظاراتی منظورت رابطه؟؟

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
اره این نگاه دارم چیکار کنم؟ نظرت راجب این موضوع چیه

من تو اطرافیانم دیدم این مورد رو  متاسفانه همشم به طلاق ختم شده یا مشکل دارن باهم 

حس میکنم علاقه زیادی بهش نداری وگرنه انقدر دو دل نبودی  

واقعا نمیدونم باید چیکار کنی کاش بتونی با یه مشاور صحبت کنی 

رابطه کامل کامل نه ولی اره یا مثلا عکسو اینا

ببین من کاری به گناهشو اینا ندارم ولی رابطه این شکلی چه با این پسر چه یکی دیگه  باعث میشه فقط بهش وابسته بشی و نتونی شناخت درستی پیدا کنی در ثانی حتی اگه این چیزا برات مهم نیست بازم دختر که بیشترین آسیبو میبنه  گول زبون چرب و نرم پسرا رو نخور 

همه چیز ارزش تجربه کردنو نداره 

من تو اطرافیانم دیدم این مورد رو متاسفانه همشم به طلاق ختم شده یا مشکل دارن باهم حس میکنم علاقه زیا ...

منم موندم بخدا چند روزه تاپیک میزنم بلکه بتونم تصمیم بگیرم ولی نمیشههه

ببین من کاری به گناهشو اینا ندارم ولی رابطه این شکلی چه با این پسر چه یکی دیگه باعث میشه فقط بهش وا ...

خب الان باید بهش چی بگم

بهش میگم نه میگه ک میخوای برم اصن به خانوادم بگم 

میگه من جدیم 

و چون جدیم اخرشم ک قراره باهم باشیم تو چرا پس نمیخوای

بهش گفتم من نمیخوام ولی با این منطق منو آچمز میکنه 

نمیدونم چ کاری کنم 

حتی اگه قصد ازدواج نداری فعلا میتونی دوست پسر داشته باشی ولی هیچ وقت دنبال رابطه نرو کامل و ناقصم نداره دیگه خود دانی

خب الان باید بهش چی بگمبهش میگم نه میگه ک میخوای برم اصن به خانوادم بگم میگه من جدیم و چون جدیم اخرش ...

بگو اگه میخوایی باهم باشیم منم خط قرمزای خودمو دارم اگه قبول کرد که هیچ شما نمی خوایین ازدواج کنین فوقش تموم میکنین اگرم قبول نکرد که دیگه حرفی نمیمونه

عزیزم شما این پسر رو نمیخوای حتی اگه باهاشم ازدواج کنی همیشه حسرت داری که میتونستی موقعیتای بهتری داشته باشی 

عزیزم شما این پسر رو نمیخوای حتی اگه باهاشم ازدواج کنی همیشه حسرت داری که میتونستی موقعیتای بهتری دا ...

آره  اینم هست