2777
2789
الان یه آقایی از من خیلی خوشش اومده خب من خودم فاکتور های خیلی خوبی دارم ولی میترسم با انتخاب ایشون ...

بحث بازی دادن نیس باید باهم معاشرت کنین اخلاقای هم دستتون بیاد قرار نیس تا رفتی تو رابطه حتما باید به ازدواج ختم‌بشه اینارو قبلش بهش بگو 

بهش بگو مدتی به قصد شناخت تو رابطه باشیداخلاق هم باید دستتون بیادشناخته خیلی مهمه حداقل ۶ ماه زمان م ...

ما تقریبا یه اشناییتی داشتیم باهم از قبل

الان ک تو رابطه ایم ایشون خیلی جدین 

و میگه م اگه قصدت با من جدی نیست بهم بگو 

من نمیدونم چی بگم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بحث بازی دادن نیس باید باهم معاشرت کنین اخلاقای هم دستتون بیاد قرار نیس تا رفتی تو رابطه حتما باید ب ...

خب نه ما یه اشناییتی داریم از قبل 

ولی بازم نمیدونم چیکار کنم 

ما تقریبا یه اشناییتی داشتیم باهم از قبلالان ک تو رابطه ایم ایشون خیلی جدین و میگه م اگه قصدت با من ...

حرف دلت و بگو

شما نمیتونی که به خاطر خوشامد ایشون قطعی تصمیم بگیری

بگو به زمان احتیاج دارم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

خوب آشنا میشین دیگه یه مدت باهم حرف میزنید بالاخره تو حرفاش مشخص میشه یه شناخت کلی میتونی پیدا کنی

اخه مشکلم اینجاست 

ک ایشون میگه اگه قصدت واقعا جدیه با من باش

یکمی از قبل هم می‌شناختیم همو 

بعد ما تو یه شهر هم نیستیم 

اخه مشکلم اینجاست ک ایشون میگه اگه قصدت واقعا جدیه با من باشیکمی از قبل هم می‌شناختیم همو بعد ما تو ...

بگو صبر کن یه مدت بحث یه عمر زندگیه نمیشه که زود بگی اوکی 

چند سالتونه؟

اخه برا من کیس های خیلی بهتری هم میاد ولی ایشون از لحاظ اخلاقی کمی دل منو برده راستشولی خب نمیدونم چ ...

مورد بهتر از چه نظر اگه منظورت قیافه که رد کن

اگه مالی با اینکه پول خیلی مهمه ولی بعضیا فقط بلدن به باد بدن بعضیام حتی اگه صفرم شروع کنن اینقد جربزه دارن پیشرفت کنن 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
فک کنم باید همینکارو کنم

به خودت زمان بده زودم تصمیم نگیر

معیاراتم در نظر بگیر

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

مورد بهتر از چه نظر اگه منظورت قیافه که رد کناگه مالی با اینکه پول خیلی مهمه ولی بعضیا فقط بلدن به ب ...

منم فک کنم ایشون از دسته دومه 

چون خانوادشم کلا آدمای زرنگی هستن 

ولی میدونی چیه قضیه 

ایشون میگه اگه میخوای منو بازی بدی نیا تو رابطه 

خب منم نمیتونم با شناخت الان بگم اوکی بریم تو رابطه قبل ازدواج ولی مطمعن باش ازدواج میکنم اصلا خیلی چیز پیچیده ایه