2777
2789
عنوان

چرا من روزه میرم انقدر اذیت میشم حانمهای مذهبی لطفا کم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 77 پست
روحیه ت هم از ضعف بدنی هست ،آیا روزه براتون واجبه؟

روزه قضایی سالهای قبله 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا گلم باعث چربی سوری میشه ی رژیم عالیهاما بدنتان ضعیفه ونباید روزه بگیرید شما حتی واجبشم نباید بگی ...

اونیکه باعث چربی سوزی میشه رژیم فستینگه که با این روزه متفاوته چون بدن دهیدراته بشه چربی نمیسوزه اب باید بخوری

امروز بافقی ام ,کاملا وحشی

سعی کن یک روز در میون یا یک روز میگیری دو روز فاصله بزار اینطوری بهتره من اینکارو میکنم

خنینکارو کردم ولی باز اذیت شدم 

با اینکه روز کوتاهه و زود افطار میکنیم

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
مشکل هورمونی نه ففط فقر اهن

عزیزم شاید روزه براتون ضرر داره.

اگه خودت یقین برسی که ضرر داره پیگیری نه تنها ثواب نکردی که گناه کردی زنگ بزن مرجع تقلید بپرس.تا جایی روزه بگیر که اذیت نشی.

اذیت نه اینکه مثلا تشنه بشی یا گرسنه .آسیب منظورمه

بخاطر اینکه قندت میفته و کم خونی داری روزه ک میگیرب حالت خراب میشهجسم روی روان اثر دارهروزه رو ادم س ...

از کوچیکیم همیشه کم خونی داشتم 

قبلن مسکل نداشتم 

درمان هم نمیشه 

ولی هیج دکتری نگفت نگیر 

خدا گفته اگه روزه باعث آسیب ب جسمتون بشه حرامه

اگه مذهب فراتر از حرف خدا رفته ک من برم درمو بذارم

ولی این خراب شدن روحیه ب علت افشت قند و آنمی شدید هست و روزه ب هیچ عنوان ب شما واجب نیست بلکه حرامه

https://harfeto.timefriend.net/16597293448151
همیشه روزای اول همینه سحر دوتا تخم مرغ آبپز با نون و آب و میوه یا گوجه خیاری چیزی بخور روزه قضا گ ...

رمضون خیلی راحتتره هم همه باهم میگیرن هم حال و هواش 

الان سختتره 

از کوچیکیم همیشه کم خونی داشتم قبلن مسکل نداشتم درمان هم نمیشه ولی هیج دکتری نگفت نگیر

تحقیق کن فقط حرف دکتر مهم نیس.اگه دکتر بگه نگیر ضرر داره ولی خودت یقین داشته باشی آسیبی نمیزنه بایدددد بگیری و بلعکس

روحیه ت بخاطر شیطان هستش.

چون ماشیعه مولا علی جانم هستیم و هر عملی صالحی مارو بخداوند نزدیکتر میکنه،شیطان که دشمن ماست سعی میکنه هرکاری کنه مارو ناامید و ضعیف کنه.بخداوند توکل کن و با حس خوب ادامه بده🌹

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲