2777
2789

وقتی خوابم انگار بیدار شدم چشام بازه دارم سقفو میبینم ولی نمیتونم بیدار شم هرچی تلاش میکنم بلند شم انگار فقط روحم از بدنم بلند میشه بدنم روی زمینه میدونید چی میگم؟ 

باید یکی بیاد تو این شرایط بیدارم کنم وگرنه حداقل یه ساعت در تقلا برای اینم که بلند شم امروز که خوابیده بودم اینجوری شدم اخرش انقدر تلاش کرذم داد زدم یه کلمه تونستم بگم خواهرم بیدارم کرد 

خیلی میترسم 

چیکار کنم؟ انگار دارم میمیرم اون حسو داره 

دلیلش چیه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چیزی که من میدونم تو خواب عمیق عضلات فلج میشن مغز هم هوشیاریشو از دست میده. حالا اگه اینا همزمان نشن مثل شما میشه. که مغزت هوشیار شده ولی عضلاتت هنوز بیدار نشدن

ممکنه هم که مغز خواب باشه ولی بدن بیدار بشه که میشه خوابگردی

ولی نمیدونم درمانش چیه

کالبدت میخاد جدا بشه

یه نوع برونفکنیه البت باید زیر نظر یه استاد بررسی بشه

از سایت استاد کاوه حرز سفارش بده پک ویژه یکشو که همه حرزاس

وقتی حرز ببندی دیگه این اتفاق نمیفته 

۱‌‌=۲+۲                                                                                   اگه یک تخم مرغ از درون بشکند یک زندگی اغاز میشود و اگه یک تخم مرغ از بیرون بشکند یک زندگی پایان می یابد. فهمیدین چی شد؟                                                                                           " زن "در زبان کُردی به زیباترین نحو ممکن معنا شده نه خانم است نه زنیکه نه ضعیفه نه زن او را «آفرت» مینامند به معنای آفریننده                                                                            ناله واقعی رو خیام میکرده طرف منجم بوده ریاضیدان بوده شاعر بوده فیلسوف بوده دهن مهن واسه علم نذاشته تازه شکایت هم داشته که:از آمدنم نبود گردون را سود /وز رفتن من جلال و جاهش نفزود /وز هیچ کسی نیز دو گوشم نشنود /کاین آمدن و رفتنم از بهر چه بود؟     زبان کوردی در بین ۱۶۸ زبان زنده دنیا رتبه هشتم قرار دارد. همچنین زبانهای ترکی و فارسی به ترتیب در رتبه های ۲۱ و ۴۴ قرار دارند و عربی نیز ۴۸ است.      دلیل بدبختی ها؛گناه،کارما،ماورا.                       راز ثروت:شکرگزاری،استغفار،انفاق     میدونستین که خداوند در قران از کوردها ُسخن به میان اورده؟ایه ۱۶ سوره فتح(روایت ابوهریره که از علمای اسلام و از یاران پیامبر) یا میدونستین خداوند در تورات(در اشعیای ۱۳)به کوردها اشاره کرده و انها را ارتش من خطاب میکند؟              

چیزی که من میدونم تو خواب عمیق عضلات فلج میشن مغز هم هوشیاریشو از دست میده. حالا اگه اینا همزمان نشن ...

اره دقیقااا مغزم بیداره حتی چشامم میبینه ولی نمیتونم بیدار شم