2777
2789
عنوان

چرا من روزه میرم انقدر اذیت میشم حانمهای مذهبی لطفا کم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 77 پست
عزیزم شاید روزه براتون ضرر داره.اگه خودت یقین برسی که ضرر داره پیگیری نه تنها ثواب نکردی که گناه کرد ...

خوب نمیدونم این نوعش ضرر محسوب میشه یا نه .شاید من باید صبرمو بیشتر کنم 

میترسم نگیرم بعدا گردنم باشه

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
از کوچیکیم همیشه کم خونی داشتم قبلن مسکل نداشتم درمان هم نمیشه ولی هیج دکتری نگفت نگیر

داخل رژیم غذاییتون ی تجدید نظر‌کنید

تاباسمی مینور نیستید؟

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رمضون خیلی راحتتره هم همه باهم میگیرن هم حال و هواش الان سختتره

اگه سر کار نمیری روزها بیشتر بخواب شب بیدار بمان اینطوری بیشتر میخوری روز هم کمتر اذیت میشی پخت و پز رو هم بزار برای بعد افطار تو روز فقط لم بده یا بخواب 

منم الان روزه ام بچه کوچیکم دارم .مثل ژله افتادم رو مبل

قبول باشه 

قبلنا انقدر ادیت نمیشدم 

الان ۳۳سالمه بعد دوتا بچه انگار بدنم صعیفتر شده 

کاریم نمیکنم توی طول روز ولی باز بیحال میشم و زودرنج و عصبی و دراخر بهم میریزم 

میترسم یه مشکل ماورایی باشه  

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
خوب نمیدونم این نوعش ضرر محسوب میشه یا نه .شاید من باید صبرمو بیشتر کنم میترسم نگیرم بعدا گردنم باشه

عزیزم اگه فقط اخلاقی تغییر خلق میدی سعی کن قرآن بخونی الا بذکر الله تطمین القلوب بخونی خیلی تاثیر داره

طبیعی ،روزه وقتی کم خون هم هستی بیشتر ضعف و بی اعصابی میده ،تجربه خودم 

میتونی دراز بکشی نشین ،میتونی بشینی سرپانمون

درصورت نیاز صحبت کن چون حرف انرژی ات رو میگیره و بین وعده افطار تا سحر مایعات که بهترین اب ولرم و چایی کمرنگ زیاد بخور،خودتو مشغول کن بگذره

داخل رژیم غذاییتون ی تجدید نظر‌کنیدتاباسمی مینور نیستید؟

نه مینور نبستم ولی فقر اهن دارم جدب اهن بدنم کمه 

البته مادرم و عمه هامم همینطور کم خونن شاید ارثی باشه

عزیزم اگه فقط اخلاقی تغییر خلق میدی سعی کن قرآن بخونی الا بذکر الله تطمین القلوب بخونی خیلی تاثیر دا ...

وقتایی که حالم بد میشه اصلا دلم به خوندن نمیره 

قبول باشه قبلنا انقدر ادیت نمیشدم الان ۳۳سالمه بعد دوتا بچه انگار بدنم صعیفتر شده کاریم نمیکنم توی ط ...

نه ربطی به ماورا نداره .بچه کوچیک مغز ادمو میخوره همه انرژی ادمو میگیره .منم همینطورم .ولی چاره نیست روزه های قرضی قبل رو باید بگیرم

صحبت نکن 😅

نمیشه بچه هام هزارتا حرف و مشکل دارن و درساشون 

نه ربطی به ماورا نداره .بچه کوچیک مغز ادمو میخوره همه انرژی ادمو میگیره .منم همینطورم .ولی چاره نیست ...

اره تازه سر شیردهیمم کلی دارم نگرفتم اونا رو ول کردم 

فعلا مال ماه رمصون قبل رو بگیرم کفایته

خوبه اولش گفتم خانمهای مدهبی شما اگر مذهبی بودین اینطور نمیگفتین قیمه ها رو بریزین تو ماستا

شما میدونین چرا روزه میگیرین؟تا حالا فقیر فقرا کسایی که نون ندارن درک کنید.وقتی میتونین بهشون کمک کنید چرا مثلا خودتونو گشنه نگه دارین؟بخدا که ثوابش بیشتره

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم