2777
2789

سلام 

من هفته پیش موهام رفتم اخیا کردم موهام جنسش نازکه

دیدم بعد دو سه بار شستشو موهام موج گرفت تقریبا الان پنج درصد صافیش مونده!!!! به کراتین کارم گفتم میگه چون موهای شما نازکه من ریسک نکردم با درجه کم اتوکشی کردم بخاطر همین موج داره

حرفش درسته؟؟ یا خوب کار نکرده؟؟

گفت بیا بعد یکی دوهفته استراحت به مو

دوباره ابرسانی و صافی بزنم!!!!!!!!!!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اولا که موادش خوب و درج یک نبوده البته ببین خودتم چقدر پول دادی بعدم اینم میدونی ۹۸ درصد اونایی که کراتین میکنن انقدر موهاشون میریزه که کچل میشن نکن الانم برو دعا کن موهات نریزه تازه ریزش از چند ماه دگ شروع میشه نمیدونم مگه موی فر و موج دار چشه که میرین صاف میکنید 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
اولا که موادش خوب و درج یک نبوده البته ببین خودتم چقدر پول دادی بعدم اینم میدونی ۹۸ درصد اونایی که ک ...

کراتین که نبود بقول خودش اخیاااا!!

ولی دوسال پیش یه جای دیگه پروتیین تراپی انجام داده بودم راضی بودم خیلی

کراتین که نبود بقول خودش اخیاااا!!ولی دوسال پیش یه جای دیگه پروتیین تراپی انجام داده بودم راضی بودم ...

من تو این چند سال یه درصد هم ریزش نداشتم اتفاقا اگه خوب کارکنه موهات تقویت و آبرسانی هم میشه 

دو تومن!! موهای خیلی نازک کم پشت تا شونه

برو یه جا دیگه که معتبر باشه و کار بلد بپرس ببین چی میگه بهت 

یکی از دوستام انجام داده بود البته کراتین اونم دقیقا همین جوری شده بود موج افتاده بود تو موهاش