ببینید از هر روشی استفاده میکنه که مثلا بمن بگه برام مهم نیسیازهمون اول عقدم. مثلا اومد پیش بچم اصن تبریک نگفت یا باهمه خدافظی کنه بامن نمیکنه یا به بقیه دست بده و حرف بزنه با من نمیکنه این کارا رو مثلا جشن دعوتش کردم نیومد هیچ بعد چندروز همو دیدیم اصن معذرت خواهی نکرد یا مثلا علت نیومدنشو بگه و........با جاریای دیگم انقد ازین رفتارا کرد اخر کات کردن. بنظرتون دلیل کاراش چیه
خوددرگیری داره..توهم ولش کن .همه کارات ول کردی چسبیدی ب جاریت..بابا بکش بیرون
خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار میکشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله میشویم وبی صدا میمیریم..
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره