2777
2789
عنوان

چقدر پسرا خسیسسسس شدن 😐 با اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 46 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خببب بده کهمن فکر کردم ۱۴ یا ۱۵ سالش باشه خانوادش براش اينترنت و شارژ میگیرن میترسه تموم بشه لنگ بمو ...

تازه می‌گفت تابستون ها می‌ره سرکار 

عمرا اگر من دیگه بهش زنگ بزنم خسیسو

فکر کرده مثلا من پولدارم هی هم بهم میگه آره تو تهران زندگی می‌کنی پس پولداری میگم آخه چه ربطی داره

پسرارو خیلی از ما دخترا تبدیل ب پرنسسشون کردیم

با رفتارای اشتباهمون..

لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی

همه که پرنسس نیستن

همه نه ولی اکثر پسرا پرنسس شدن

لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی

طرف 18 19 سالشه ولی انگار ده سالشه حتی حاضر نیست تو تلگرام چت کنه چون اینترنتش هدر میرههههیعنی من .. ...

بابا اینو بلاکش کن توروخدا 

کاربری دست دو نفره خودم و دوستم تاپیکای قفل شده مال دوستمه 
بابا اینو بلاکش کن توروخدا

هی بهم میگه تو رو خدا هیچوقت بلاکم نکن رفتارت سرد نشه 

هی هم دم از پاک بودنش و تا حالا با دختر حرف نزدنش میزنه

والا قبلا پسرا به دخترا زنگ می زدم تا پول شارژ دخترا کم نشه الان برعکس شده 

مردای این زمونه خییللییی تنبل و بی عرضه هستن انتظار دارن زن ها برن سرکهر براشون پول بیارن حتی بعضیا تو خواستگاری هم میپرسن ببینن دختره شاغل هست یا نه

یعنی در این حدددد بی عرررضه و بی فایده

مردم مردای قدیم که ده دوازده تا بچه داشتن باز خودشون تنهایی خرج خونواده رو میدادن و کاملا براشون عادی بود