2777
2789
عنوان

چقدر پسرا خسیسسسس شدن 😐 با اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 46 پست
خب چرا انتظار داره من بهش زنگ بزنم ؟تازه می‌گفت توی تلگرام چت نکنیم بریم شادددد که من اینترنتم تموم ...

اصلا دکمه اینو بزن این عتیقه هارو ا کجا پیدامیکنید..الان ی شارژ نداره همش ندارم ندارم

تو ی رابطه پسر باید مرد باشه مردونگی ب خرج بده باید ببردت بیرون بعد این تو شارژ و پیام دادن مونده!!!

ته رابطه بااینجور ادما ن عزت و احترامی بهت گذاشته میشه و ن روان سالمی برات میمونه

لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی

این بچه ریقو هارو از کجا پیدا میکنید اسمشونو میذارین دوست پسر؟😄

دوست پسرم نیست فقط باهاش چت میکنم 

ولی خب خیلی زشته 

قبلا پسرا کلی خرج میکردن الان حاضر نیستن حتی یه زنگ رو خودشون بزنن!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای من هروقت زنگ میزنم بهش رد میده خودش زنگ میزنه میگم چرا میگه کاریت نباشه 

تازه شارژ هم میفرسته من قبول نمیکنم 

این پسر واقعا نوبره 

مردا قبلا واسشون افت داشت زن دست به جیب بشه الان دنیا بر عکس شده

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
آخرش که بهش گفتم خیلی خسیسی ب نظرت زشته؟

ن والا واقعا خسیسه پول نداره غلط میکنه رل میزنه

لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی

این پسره بچست هنوز شاد داره

اره😂😂😂

هی بهم میگه تو رو خدا هیچوقت بلاکم نکن رفتارت سرد نشه هی هم دم از پاک بودنش و تا حالا با دختر حرف نز ...

بش بگو تو خیلی بچه ای منم مث خودت پول شارژ ندارم دیه ببخشید بای 😂😂

خدایی خودت روت مسشه به این جوجه بگی دوست پسر 

کاربری دست دو نفره خودم و دوستم تاپیکای قفل شده مال دوستمه 
دوست پسرم نیست فقط باهاش چت میکنم ولی خب خیلی زشته قبلا پسرا کلی خرج میکردن الان حاضر نیستن حتی یه ز ...

عزیزم تو باید مرد مناسب خودتو انتخاب کنی. ما خانوما باید یاد بگیرید مردای حامی رو انتخاب کنیم و این پرنسس هارو تنها بذاریم تا نسلشون منقرض شه

برای من هروقت زنگ میزنم بهش رد میده خودش زنگ میزنه میگم چرا میگه کاریت نباشه تازه شارژ هم میفرسته من ...

اون کسی که دوستش داشتم هم همینطوری بود 

هر وقت زنگ میزدم می‌گفت قطع کن خودم میزنم 🫠🫠

همیشه به فکر راحتی و اذیت نشدنم بود 

هیچکس که مثل اون نمیشه 

ولی من دیگه جواب این پسره رو نمی‌دم 

اون کسی که دوستش داشتم هم همینطوری بود هر وقت زنگ میزدم می‌گفت قطع کن خودم میزنم 🫠🫠همیشه به فکر را ...

خوب کاری میکنی 

پسرا واقعا بی عرضه شدن و پرنسس

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
بش بگو تو خیلی بچه ای منم مث خودت پول شارژ ندارم دیه ببخشید بای 😂😂خدایی خودت روت مسشه به این جوجه ...

بلاکش کنم پس یعنی ؟ 

اون کسی که قبلا دوستش داشتم همه کار واسم میکرد 

اگر بهش زنگ میزدم خودش قطع میکرد می‌گفت بذار من بزنم پولت زیاد میاد 

همیشه به فکر راحتی من بود 

حتی می‌گفت زنگ نزن که مامانت حساس نشه 

یا هر وقت به خاطر حرف زدن باهاش میرفتم بیرون از خونه دعوام میکرد می‌گفت چرا رفتی بیرون چرا خودتو اذیت میکنی 

به نظر من هرچی پسرای دهه نودی و از دهه ۸۵ به بالا پرنسس شده باشن این دخترای دهه ۸۰ و ۹۰ هم پرو وقیح و بد تینت شدن البته بلانسبت دخترای پر کار و پر تلاش ۸۰ و ۹۰ ولی خب اکثرشون اینطوری شدن

بلاکش کنم پس یعنی ؟ اون کسی که قبلا دوستش داشتم همه کار واسم میکرد اگر بهش زنگ میزدم خودش قطع میکرد ...

آره بابا بلاک کن این بچس دبیرستانیه بدرد نمیخوره

کاربری دست دو نفره خودم و دوستم تاپیکای قفل شده مال دوستمه