2777
2789
ببخشید ولی من دنبال دلایل منطقی برای گرانی میگردمنه کارما و نمی‌دونم به کمر مردم زدن و ...خداوند دست ...

میدونی؟ من ایران و با آمریکا مقایسه کردم 

تو آمریکا اصلا به صرفه نیست خونه بخری، چون مالیاتش زیاده، اکثرا اجاره میشینن 

و مصرف گراییشون خیلیه، مردم عادیشون تا حقوق میگیرن میرن صرف پوشاک و غذا و خوش گذرانی میکنن 

اصلا پس انداز و بهشون هیچ جا یاد نمیدن، ما تو سوم دبستان با پس انداز آشنا میشیم 

و اونا واسه یه هر چیزی که بخوان بخرن آپشن وام و قسط دارن، و چون بدهی کشور میره بالا دیگه تورم کمتری بوجود میاد

اینا تو آمریکا دقیقا طراحی شدن تا از تورم جلوگیری کنن، کلا سیاستشون اینجوریه

ولی ایران دقیقا برعکسه، ما از قدیم الایام همیشه پولامونو پس انداز میکردیم، هر چی پول دستمون میومد طلا میخریدیم، واسه بچهامون زمین و خونه تهیه میکردیم، کلا به سرمایه گذاری علاقه داشتیم 

واسه همون اقتصاد ایران پر از نوسان تورم و رکوده

لاااایک نکنننن😤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب من مسلمان نیستم قرآن نخوندم تا حالا حرفمم همینه ، میگم باید دلیلی برای تورم بیاری که کسی که مسلما ...

عشقم شما ونزوئلا و چهار تا کشور دیگه رفتی؟ از کجا مطمینی که دغدغه ی گرانی ندارند؟ همه جا گرونی و بدبختی هست بعدشم اونجا قوانین اونقدر محکمه که کمتر کسی بتونه قصر در بره ، مخصوصا کشور‌های اروپایی کسی یه چوب کبریت گرون بفروشه پلیس وحشی همونجا طرف رو مجازات می‌کنه بعدشم بعد حکم دادگاه گرون فروش ها دوباره مجازات میکشند .

کاربری دست دو نفره